Astro

Horoskop za sredo, 6. junija

W.Y.
6. 6. 2018, 06.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Vezani boste danes imeli priložnost, da o partnerju in njegovi preteklosti izveste nekaj več. Bodite odprti za to, kar slišite, vse ni nujno resnično, zato ne sklepajte prehitro.

BIK - Vsega se boste lotili brez predsodkov in prav to vam zagotavlja uspeh. Ste polni optimizma, kar pomaga pri vsem, posebno pri določenih opravkih, ki bodo na vrsti prav kmalu.

DVOJČKA - Danes si boste želeli preveč, zato boste preprosto morali določiti prioritete. Čakajo vas roki, ki jih morate izpolniti, a če boste opravljali preveč stvari hkrati, ne boste dokončali ničesar.

RAK - Ne marate nesporazumov in pričakovanj, vendar pa morate razložiti, da tokrat imate več argumentov kot kdor koli. Ne popuščajte pri zelo pomembnih zadevah.

LEV - Danes na delovnem mestu ne boste sposobni sprejeti odgovornosti. To bo eden tistih dni, ko se nikakor ne boste mogli osredotočiti in dela opraviti tako, kot je treba.

DEVICA - V ljubezni bo danes popoldne vladala hladna tišina. Partner se bo zaprl v svoj svet in vas ne bo spustil blizu, čeprav se boste trudili porušiti njegove zidove.

TEHTNICA - Pri nečem bi morali pokazati veliko več odločnosti. Vaši bližnji so preveč vajeni, da se boste strinjali z vsem. Potem vsekakor naredite po svoje, a tokrat takoj pokažite več iskrenosti.

ŠKORPIJON - Samski dajte pobudo in stopite do osebe, ki vam je všeč. Ogovorite nekoga, pri tem pa bodite samozavestni in ne razmišljajte preveč. Obrestovalo se vam bo.

STRELEC - Danes boste ponovno premislili glede svojih motivov. Pred časom ste se za nekaj odločili na podlagi napačnih razlogov. Vaš prvotni namen je bil, da napredujete na podlagi realnih razlogov.

KOZOROG - Danes pričakujte več sreče, kot ste upali, tako z denarjem in v karieri kot v zasebnem življenju. Vsekakor pazite, kako in kdaj boste povedali svoje.

VODNAR - V ljubezni se preveč oklepate nekoga, ki se še ni odločil. Še več, morda sta povsem drugače naravnana. Ne rinite z glavo skozi steno, raje se prepustite.

RIBI - V ljubezenski zvezi bodo danes nastali manjši problemi, saj bosta vi in vaš partner občutila nekakšno napetost. Vajine želje se trenutno ne dopolnjujejo.