Dobro je vedeti

Katera nebesna znamenja se najbolje ujemajo v postelji?

Neja Kralj
29. 4. 2023, 14.00
Posodobljeno: 2. 6. 2023, 08.41
Deli članek:

Zvezde so nam lahko v pomoč tudi takrat, ko želimo svojemu izbrancu pokazati, da je v nas zanetil iskro strasti. Tudi spolnost je namreč povezana z našim nebesnim znamenjem.

S24
Astrologija je pokukala tudi na področje spolnosti.

Kako ga torej zapeljati, če je ...

… oven

Ovna boste najlažje ujeli na zabavi v trenutku, ko se boste malce spogledovali tudi z drugimi in ne boste povsem osredotočeni nanj. Tako boste v njem prebudili tekmovalno naravo. Toda pozor – najprej bodite dovolj nedosegljivi, da mu predstavljate izziv, ampak obenem ne smete delovati preveč nedostopno, saj vas tako ne bo niti opazil. In namig: z ovni se v postelji najbolj ujamejo levinje, strelke, dvojčice in ribice.

… bik

Pri osvajanju bikca brez romantike ne bo šlo, saj so znani po tem, da je premorejo res veliko. Predvsem pa je zelo pomembno to, da četudi se odločite, da ga boste osvojili, pri tem niste dolgočasni. Zanje je pomembno, da je fizični stik prepleten s čustvi, zato med ljubljenjem aktivirajo vse čute. Obožujejo stik gole kože in nežnost, vendar pa znajo biti bikci tudi malce posesivni. Z njimi se bodo najbolj ujele rakice, device, kozoroginje.

… dvojček

Dvojčki nikoli niso pri miru in imajo zelo radi pestrost in raznovrstnost. Dolgčasa ne prenesejo, zelo radi pa preizkušajo in raziskujejo. Njihova spolna narava in radovednost sta izjemno privlačni. Pri dvojčkih je pomembnejša domišljija kot fizična plat seksa. Najlažje ga boste ujeli z verbalnim seksom ali umazanim govorjenjem. Z dvojčki se bodo ujele vodnarke, tehtnice, levinje.

… rak

Za osvajanje raka si vzemite veliko časa in bodite potrpežljivi. Raki so neverjetno vztrajni pri osvajanju in zelo romantični. So nekoliko nesamozavestni, zato iščejo potrditev, da bi se v svoji koži počutili dobro. Pri seksu bo vso svojo energijo usmeril v vas ter vam dal občutek, da ste središče njegovega sveta. Škorpijonke, ribice in rakice bodo pri osvajanju rakov najbolj uspešne.

… lev

Levi se obnašajo zelo dramatično in za ljubljeno osebo so se pripravljeni boriti. Radi so v središču pozornosti, in to velja tudi pri seksu. Levu morate dovoliti, da je med seksom dominanten. Prepustite se njegovi divji igri. Lev ima rad vajeti v svojih rokah in vodi dogajanje. Vzburja ga zapeljevanje, saj je neustavljiv lovec in šarmer. Za dober seks pripravite teren z vzburljivim striptizom. Ko je čas za akcijo, lev samo še opravi svoje. Ovnice, strelke in dvojčice jih znate omrežiti.

… devica

Device so na začetku razmerja zadržane, vsaj kaj zadeva seks. Ujeli jo boste z veliko potrpljenja in vlivanjem samozavesti. Potem boste presenečeni ugotovili, kako hitro bo prišla na plan njena igriva perverznost. In še namig: device vedno končajo, kar so začele. To pomeni, da vas iz postelje ne bodo pustile nezadovoljene. Navdušene so nad kozoroginjami, ribicami in škorpijonkami.

… tehtnica 

Tehtnice se z lahkoto zaljubijo, in vsakič ko se, so prepričane, da bo tokrat zveza trajala večno. Tako hitro, kot se znajo zaljubiti, pa lahko tudi izgubijo zanimanje in se brez slabe vesti podajo v iskanje nove, velike ljubezni. Zato pri seksu dajo vse od sebe, saj so prepričane, da se ljubijo z osebo svojega življenja. S tehtnico se bodo najbolj ujele dvojčice, vodnarke, levinje in strelke, pa tudi bikicam ne bo šlo slabo.

… škorpijon

So nenasitni ljubimci, ki so vedno za. Toda da ni vse tako preprosto, za zapleteno situacijo poskrbi njihov ljubosumen in posesiven značaj. Zaradi tega lahko delujejo nekoliko agresivno, a so v resnici zelo pozorni in nežni. Dogajanje vedno začinite s čim novim – če vam zmanjka zamisli. Z njimi se super ujamejo ribice, tehtnice in rakice.

 … strelec

Če se boste hoteli pomeriti s strelci, bo potrebno veliko energije, saj so zelo nepredvidljivi, strastni in pripravljeni eksperimentirati. Brez domišljije pri strelcu nimate možnosti. Vzburja ga misel na seks na nenavadnih mestih in preizkušanje vsega novega. Težko verjetno, da obstaja kakšna spolna igračka, ki je še ni preizkusil. Strelcem so na kožo pisane dvojčice, bikice in škorpijonke.

 … kozorog

Kozorog daje vtis, da je zelo zadržan. V resnici čaka na pravo ljubezen, ki ga bo razvnela do konca. Ko se kozorogi zaljubijo, so med rjuhami pripravljeni ponuditi marsikaj. V posteljo ga ne boste zvabili le za eno noč. Naj se v vas zaljubi, drugega recepta pri njih ni. Kadar so zaljubljeni, dajo od sebe res vse. Device in bikice jih bodo do konca razvnele.

… vodnar

Vodnarji so očarljivi in oddajajo posebno vrsto energije. So izmuzljivi, in ko je čas za akcijo, se preprosto umaknejo. Nemogoče jih je prikleniti nase in jih zadržati samo zase. Navzven dajejo občutek hladnosti in nedostopnosti. Z vami bodo šli v posteljo, če jim ne boste postavljali omejitev in pravil. Zato bodo pri tem zelo uspešne dvojčice in tehtnice.

… riba

Ribe so zasanjana bitja in takšen je tudi seks z njimi. Včasih jih je treba prizemljiti in jim pokazati, da obstaja še mnogo več kot crkljanje in božanje. Njihova intuitivnost je v postelji dobrodošla, saj med seksom ne bo potrebno veliko besed. Pokažite ji, da obstaja več kot misijonarski položaj. Z njimi se bodo ujeleškorpijonke in rakice.