Astronapoved

Horoskop za torek, 2. maja

Danaja
2. 5. 2023, 06.55
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v devici, ob 8.09 preide v tehtnico.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Zdaj je primeren čas za izposojo filma, naročilo hrane na dom in za sprostitev, vedoč, da vam ni potrebno biti nikjer drugje in nimate ničesar drugega za početi. Taki časi ne prihajajo pogosto, zato jih izkoristite.

BIK - Ne presojajte stvari po prvem vtisu, saj vas lahko drago stane. Tako bi se le zapletli v nekaj težkega. Najbolj pazite, da se ne bi sprli z osebo, ki je dokaj vplivna.

DVOJČKA - Pazite z denarjem, to je glavni nasvet v današnjem dnevu, ko izgubljate glavo zaradi malenkosti in si tako sami kopljete jamo. Ta vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste našli izhod. 

RAK - Pri študiju se nikakor ne zberete, zato zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na dejstva in na dokumente.

LEV - Popoldne bo nekaj ljubezenskih pripetljajev. Tudi doma vas potrebujejo. Odločite se, komu boste dali prednost in se vsekakor potrudite. Vsak drugi pristop bi vam povzročil težave.

DEVICA - Kdor čaka, dočaka, čeprav ste v zadnjih časih tarnali, da so se vaši hormoni povsem umirili in jih pravzaprav nikakor ne nadzirate! To pomeni le, da ste se preveč zaprli vase.

TEHTNICA - Imate opravka z ljudmi, ki se jim ne bi smeli preveč zoperstavljati, saj so lahko tudi maščevalni. Vseeno imate občutek, da boste tudi tokrat nekako prišli do svojega.

ŠKORPIJON - Nič več vam ni jasno in vedno znova vas privlačijo osebe, ki vam v ničemer niso podobne. Kot je recimo simpatija, ki se vam po daljšem času vrača v življenje.

STRELEC - Pri delu boste ostali na trdnih tleh. Zavedate se, da vas čaka še dolga pot do napredovanja. V ljubezni se boste ukvarjali z negativnimi spletkami, ki jih bo povzročil nekdo ki ga ne poznate.

KOZOROG - Za nekoga se boste ogreli veliko bolj, kot si sploh želite priznati. Premislite, posebno če gre za osebo, ki vas je nekajkrat pustila na cedilu. Po drugi strani pa si vzemite več časa zase.

VODNAR - Želeli si boste napredovanja in finančnega izboljšanja, zato boste sprejeli poslovne ponudbe, ki vam bodo to omogočile. Srce vas vleče k nekomu, ki je daleč.

RIBI - Vaš čustveni svet je zadnje čase večja gonilna sila vaših podvigov. To vas bo utrudilo, a na hitro se ne boste mogli umakniti in delovati zgolj razumsko. Bodite bolj sproščeni.