Astronapoved

Horoskop za četrtek, 27. aprila

Danaja
27. 4. 2023, 05.00
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v raku, ob 8.29 se pomakne v leva.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Ne obremenjujte z malenkostmi, ki sploh niso pomembne. Nihče vam ne bo prisluhnil, če se boste le slepo držali svojih zastavljenih pravil.

BIK - Ugotavljate, kaj bi lahko še popravili, toda izvedeti morate še kaj več, da bi se dokončno odločili. Vaše najmočnejše orožje bo potrpežljivost, tudi v ljubezenskih odnosih.

DVOJČKA - Čutite, da bi lahko opravili še nekaj zahtevnega, a naenkrat vam primanjkuje prave motivacije. Poskusite drugače, počasi in z več potrpežljivosti, saj vam lahko uspe.

RAK - Nujno potrebujete nekaj sprostitve. Vaše zasebne zadeve bodo prav kmalu rešene. Najprej pa prisluhnite šestemu čutu, ki vam lahko pomaga celo pri najbolj zahtevnih opravkih.

LEV - Svetujete drugim, sebi pa ne znate pomagati. Nimate dovolj moči, da bi to priznali. To, kar se dogaja v vašem zasebnem življenju, naj ostane le med štirimi stenami.

DEVICA - Še pred kratkim ste se nekoliko dolgočasili, posebno v ljubezenskih odnosih. Zdaj pa se dogaja vse naenkrat in morda ne boste imeli dovolj časa in energije za vse.

TEHTNICA - Nepričakovane spremembe in ljudje, ki niso z ničemur zadovoljni vas lahko vržejo iz tira. Mirno pojdite skozi njih, povežite se s prijatelji in bo dan veliko bolj prijeten.

ŠKORPIJON - Marsikaj se spreminja iz dneva v dan, iz ure v uro, kar vas nekoliko preseneča, saj niste pričakovali nikakršnih posebnih preobratov. Naenkrat pa se soočate z nekom, ki je zelo simpatičen.

STRELEC - Živahni boste, kar bo ljudem v vaši okolici všeč. Prijateljski odnosi bodo spodbujali dobro počutje. Imeli boste veliko idej in zamisli, toda težje boste ohranjali notranji mir.

KOZOROG - Čeprav je prazničen dan, bo veliko stresa. Nič stalnosti ne bo, veliko sprememb, veliko komunikacije in popolnoma neresen pristop, ki vas bo na trenutke vznemirjal.

VODNAR - Preveč se obremenjujete, namesto da bi nekaj pomembnega preprosto preložili do trenutka, ko vam bodo zadeve jasnejše. Tudi v ljubezni ne boste ravno blesteli.

RIBI - Imate odlične stike z ljudmi, ki jih ne srečujete prav pogosto, zato ta čas izkoristite. Tokrat bo tema pogovora nekaj, kar je vsem pri srcu in vas zelo zanima.