Napoved

Horoskop za nedeljo, 25. decembra

W.Y.
25. 12. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN - Če iščete ljubezen, boste morali malo počakati. Oddani ovni se boste preveč zanašali na partnerjeva mnenja, zato boste pozabili, kaj si sami mislite o nekaterih stvareh.

BIK - Vsaka zadeva ima dve plati, posebno v ljubezni. Zato ne obtožujte drage osebe za nekaj, kar bi morali storiti sami. Ne pripravljajte se na nekaj, kar je prevelik zalogaj.

DVOJČKA - Ne boste se držali tistega, kar vam svetuje zdrav razum. Na vsak način želite priti do resnice in skrajšati pot do nekega cilja. Taka naglica vam lahko škoduje.

RAK - Ugodni planeti vam obetajo zanimiv konec tedna. Vaša odpornost se popravlja, odpravite se na pot in preživite čim več časa na prostem. Potrebujete več razvedrila.

LEV - Današnji večer je izredno pomemben za dobro zabavo, ki je pred vrati. Le odločiti se morate. Nekdo bo z veseljem šel z vami, le predlagati morate.

DEVICA - Marsikaj bo odvisno le od vašega načina opazovanja stvari. Težaven konec tedna, posebno v ljubezni. Prepričani boste, da se vam godi krivica.

TEHTNICA - Tehtnice lahko danes pričakujete nekaj novosti, ki pa ne bodo preveč pozitivno vplivale na dogajanje okoli vas. Precej boste razdražljivi in vedno pripravljeni na boj z okolico.

ŠKORPIJON - Ne pretvarjajte se, da vas te stvari ne zanimajo, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi, partnerja pa bi vaša ravnodušnost brez potrebe užalostila.

STRELEC - Glede dela postorite še nekaj, kar bi vas v nasprotnem pestilo ob začetku novega tedna. Družabno srečanje vas ne navdušuje preveč.

KOZOROG - Spoznali boste, da je škoda živcev in energije za razmišljanje o vsem, kar bi lahko šlo narobe. Malo več optimizma vam bo prišlo prav.

VODNAR - Zakaj se tako trudite, da bi ustregli nekomu, ki si tega niti najmanj ne zasluži. Začnite gledati nase in boljše se boste počutili. Dan bo potekal v družinskem krogu.

RIBI - Danes boste igrali na vse ali nič in zmagali, čeprav bo vse potekalo nekoliko neobičajno. Zadnje čase ste veliko bolj optimistični kot po navadi, in to se vam obrestuje.