Srčne zadeve

Prvi znaki ljubezni astroloških znamenj

Neja Kralj
4. 2. 2023, 11.11
Posodobljeno: 4. 2. 2023, 11.19
Deli članek:

Se sprašujete, ali je zaljubljen v vas ali ne? Poglejte, kako se obnašajo astrološka znamenja, ko jim ljubezen potrka na vrata, in vse vam bo jasno.

Profimedia
Lepo je ljubiti, če nam ljubezen kdo vrača, je toliko lepše.

Morda boste s pozornim opazovanjem celo prej spoznali, da se je njegovo srce vnelo za vas, še preden bo on to priznal sebi. 

12 astroloških znamenj, 12 različnih ljubezenskih odzivov

Oven

Zaljubljeni oven spremlja vsak vaš gib in lovi vaš pogled. Glas se mu dvigne za oktavo, glasno se smeje in izkoristi vsako priložnost, da se vas dotakne ali vas objame.

Bik

Zaljubljenega bika vznemirja že zvok vašega glasu, zato med pogovorom večkrat izgublja rdečo nit, kar poskuša zakriti s pokašljevanjem. Če je le mogoče, se vas dotika, drugim moškim pa sporoča, naj se držijo stran od vas.

Dvojčka

Zgovorni dvojček poskuša stopiti v stik z vami tudi, kadar za to nima razlogov. Če opazite, da med pogovorom krči roke ali kakšne besede izgovarja prehitro, to pomeni, da ga vaša bližina vznemirja oziroma da ste mu všeč.

Na pladnju

Ko se ljudje iskreno zaljubimo, vse naše telo deluje na visoki pozitivni vibraciji, ki jo je mogoče tudi zaznati. Zato za zaljubljence velja reklo, da srce nosijo na pladnju.

Rak

Kadar je rak zaljubljen, se na njegovem obrazu pojavi rdečica, saj mu ob pogledu na vas vročina butne v glavo. Če poleg tega še težko diha, je to jasen pokazatelj, da je »padel« na vas.

Lev

Zaljubljenemu levu se poviša srčni utrip, po hrbtu pa mu začne teči hladen znoj. Do dame, ki je osvojila njegovo srce, se obnaša kot pravi kavalir, saj želi ustvariti čim boljši vtis. Na vse mogoče načine se trudi, da bi postala njegova.  

Devica

Ko moškega, rojenega v znamenju device, zadene Amorjeva puščica, najprej izgubi apetit. Ob pogledu na vas mu tako vibrira trebuh, da se počuti, kot da je pogoltnil vrečo metuljev. V vsem vam poskuša ustreči.

Tehtnica

Ko se zaljubi, se počuti izpolnjenega. Da bi očaral izbranko, začne posebej pozorno skrbeti za svoj videz. Prav tako se začne zanimati za stvari, ki jih ima ona rada. Vse samo zato, da bi se ji lahko čim bolj približal.

Škorpijon

Njegov čustveni svet deluje tako, da nikoli ne more biti jezen na vas več kot dve uri, saj ga to preveč boli. Če se vam torej želi na vsak način opravičiti ali pa takoj sprejme vaše opravičilo, mu je resnično veliko do vas.

Strelec

Zaljubljeni strelec se počuti močnega in poskočnega, živi v sedmih nebesih, za ljubljeno osebo pa je pripravljen storiti domala vse. Je zelo pozoren – odpira vam vrata, pripravlja večerjo in gre z vami celo tja, kamor si ne želi.

Kozorog

Ko ga zadenejo ljubezenska čustva, kozorog ostane hladen in jih zanika. A tako je videti samo navzven, znotraj pa ga grabi panika in strah pred tem, da bi se prepustil drugi osebi. Če odloži obveznosti, da bi vas videl, je to jasen znak, da se je zaljubil, kajti kozorog svoj dragoceni čas daruje samo osebam, ki mu veliko pomenijo.

Vodnar

Hitro se zaljubi, a ga tudi hitro mine, zlasti če se ne strinjate z njim. A če bo namesto zabave s prijatelji raje izbral romantično noč z vami, je do ušes zaljubljen. Vodnar namreč zelo ceni svojo svobodo in družabno življenje.  

Ribi

Temu znaku je tako rekoč prirojeno, da je zaljubljen in da to pokaže vsemu svetu. Zasipal vas bo s pozornostmi ter vas včasih kar dušil iz strahu, da vas ne izgubi. Ko se zaljubi, vas čuva kot punčico svojega očesa in vedno preverja, ali je z vami vse v redu.