V ZVEZDAH

Horoskop za ponedeljek, 16. maja

W.Y.
16. 5. 2016, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pripravite se na današnji dan in si preberite horoskop.

Arhiv Svet24
Horoskop za ponedeljek, 18.8.

OVEN – Pozanimali se boste glede neke dejavnosti in uspelo vam bo, tudi če si želite več druženj in komunikacije. Ob presojanju ljubezenskih dogodkov ste očitno na pravi poti.

BIK – Preverite, ali je kaj resnice v nečem, kar boste slišali v povezavi z delovnimi spremembami ali o nekom, ki ste ga spoznali pred kratkim. Marsikaj vam ne bo jasno.

DVOJČKA – V vaši bližini se dogaja nekaj, o čemer bi radi izvedeli več, posebno če zadeva novo dejavnost, v kateri vidite svojo priložnost. Drugi morda razmišljajo drugače, zato ni razlogov, da bi na nekoga preveč pritiskali.

RAK – Danes boste zelo obremenjeni. V službi se boste pokorili vsem pravilom. Ubogljivost vam bo prinesla napredek in ustreznejše delovne pogoje. Vezani boste s partnerjem skušali vzpostaviti globljo vez.

LEV – Pluli boste po valovitem morju svoje usode. Uspehi se bodo vrstili, vendar mnogo bolj počasi, kot si želite. Na čustvenem področju obstaja možnost za novosti in vznemirljivosti.

DEVICA – Marsikaj bi storili za osebo, ki je v vašem srcu. Presenetite jo, saj je že skrajni čas, da storite kaj konkretnega. Ostane nekaj dvomov o delu, niste dovolj natančni, čeprav se s tem ne obremenjujete preveč.

TEHTNICA – Končno imate dovolj energije za praktične opravke, pa tudi za izredno pomemben pogovor ali sestanek, ki se bo tokrat končal bolje kot pred kratkim. Preverite svoje materialne zmogljivosti. 

ŠKORPIJON – Občudovali boste nekoga, ki ga morda dolgo niste srečali ali se povsem razlikuje od vseh v vaši družbi. Vsekakor pa ostanite samostojni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala spontano. 

STRELEC – Pri delu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice in boljši status boste neizprosni in ostri, kar lahko nekoga zmoti. 

KOZOROG – Združili boste duhovna znanja in intuicijo. Če se boste poslušali, boste našli moč in energijo. Počasi bo čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju. 

VODNAR – Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v težave. Potem vas še zaslišujejo, zakaj ste se umaknili in niste izpolnili vsega. 

RIBI – Določena zadeva bo presenečenje tako za vas kot vašo okolico. Fizična aktivnost je dobrodošla. Zdrava previdnost se bo pričakovala na finančnem področju, kjer tveganje ni najboljša poteza.