Astro

Horoskop za četrtek, 5. maja

W.Y.
5. 5. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Na finančnem področju lahko pričakujete pomoč neke tretje osebe. Morda bo šlo zgolj za nasvet ali pa celo za denarno pomoč. Spremenili boste način razmišljanja.

BIK – Končno se boste opogumili in sami naredili korak naprej v ljubezenski zadevi, ki že nekaj časa stoji na mestu. Dovolj vam je neodločnosti, želeli boste hitre rezultate.

DVOJČKA – Prav pokali od dobre volje ne boste, vendar razlogov za prepir ni treba iskati, še prehitro se lahko pojavijo sami. Denarne skrbi vam ne bodo dale miru, o njih se boste želeli pogovoriti.

RAK – Kjer je Sonce, sta tudi sreča in uspeh. Vam trenutno sveti Sonce na področju kariere, in če vlagate vanjo le malce energije, je uspeh zagotovljen.

LEV – Težave doma ali z vašim partnerjem bodo prišle na dan. Ne dovolite, da vaša trma pripelje do težav, ki jih ne boste mogli več zlahka rešiti.

DEVICA – Ugodno bo za uvajanje novosti in dajanje pobud. Počutje bo danes tako dobro, kot že dolgo ni bilo. Zvečer si privoščite sproščujoč klepet s prijatelji, ki vas poznajo.

TEHTNICA – Danes boste zapadli v nenavadno razneženo čustveno stanje. Posebni osebi boste s tako milino pihali na srce, da se bo navsezadnje vdala in privolila v zmenek.

ŠKORPIJON – Dovolj prepričljivi boste. To vam pomaga pri pomembnih sestankih in pogajanjih ter pri trgovskih poslih. Le v ljubezni se boste spet zavrteli v začaranem krogu.

STRELEC – Pred vami ni najbolj idealen dan. Vezani se boste najlažje izognili stresu in prepirom tako, da se izognete partnerju. Tokrat vam tega ne bo prav nič zameril.

KOZOROG – Bodite pozorni na svojo finančno situacijo. Danes je priložnost, da naredite nekaj primernih sprememb, ki vam bodo omogočile svobodo, ki si jo tako želite.

VODNAR – Če ste se odločili izkoristiti ugodne okoliščine in skočiti še za nekaj dni na morje, ste se čisto pravilno odločili. Tudi preostalim se bo prileglo malo več lenarjenja.

RIBI – V današnjem dnevu se lahko zgodi, da boste začeli dvomiti o sebi ali nekem projektu, toda za vašo prihodnost je bolje, da ne dvomite in le zaupate.