Aktualne novice

Prikaži več
Milakowo
Nedaleč od Kaliningrada

Alarm na Poljskem: Na njivo na severu države padel neznan predmet

Poljska policija je potrdila, da gre v primeru »neznanega« predmeta, ki je pristal na njivi na severu Poljske, za vremenski balon.

pogreb
"Skrunjenje časti"

Duhovnik ni hotel pokopati Martininega očeta, ker je nasprotoval raztrosu pepela pokojnega

Andrej Lažeta, župnik v Bogojini in Martjancih, ni dokončal pogrebnega obreda, ker je nasprotoval raztrosu pepela pokojnega. Za smernice SŠK žalujoči niso vedeli.

honda, civic
Zanimivosti

Kako sem našla svoj novi avto

Ljudje smo si različni. Jaz sem tiste bolj previdne sorte. Take, ki pred vsakim nakupom naredi raziskavo trga, še posebej, če to ni le nakup, ampak investicija. In ja, avto je zame investicija. Omogoča mi svobodo, prevoz, opravljanje mojega dela. Zato je ključnega pomena, da je prostoren, varen, zanesljiv in seveda tudi udoben. In tako sem naletela na Hondo. No, marsikaj sem že slišala od znancev in kar me je pritegnilo je, da so imeli vsi te svoje Honde dooolga leta z veliko kilometri in bili še vedno zadovoljni. In vedno znova so se tudi vračali k Hondi.

reševanje, 14-letnik, podrožca
Podhlajen in izčrpan

Foto: Iz gozda pri Podrožci so se slišali klici na pomoč, 14-letnik je bil komaj še pri zavesti

Avstrijski gorski reševalci so včeraj s težko dostopnega terena streljaj od slovenske meje rešili 14-letnega sirskega državljana. Zaradi hude podhladitve so ga prepeljali v celovško bolnišnico.

431091738_846686184163596_7555084105334553599_n
Dolga Brda

Foto: Z avtom čez drn in strn; zapeljal po travniku in preskočil potok

Na Dolgi Brdi v občini Prevalje je osebno vozilo zapeljalo po travniku in preskočilo potok, pri tem pa se je voznik tudi poškodoval.

eurospin, izbran-produkt-leta, nagrada, odlični-pekovski-izdelek, odlična-kakovost, best-buy-award
Zanimivosti

Eurospin je prejel največ prestižnih odličij kakovosti

Letos je bilo kar 60 izdelkov z Eurospinovih polic nagrajenih s prestižnim odličjem Izbran produkt trgovskih znamk leta 2024. Med njimi lahko vsakdo najde kaj zase, kaj po svojem okusu. V Eurospinu prejeto priznanje kakovosti dodajajo v mozaik vseh preostalih odličij, s katerim bodo letos zaznamovali 20. obletnico delovanja na slovenskem trgu.

tsyren-dorzhi-tsyrenzhapov
Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov

Že obsojeni posiljevalec in morilec, ki ga je Putin pomilostil, tokrat obglavil 22-letnico

Obsojeni posiljevalec in morilec, ki ga je ruski voditelj Vladimir Putin izpustil in pomilostil, da bi se boril v vojni proti Ukrajini, je ponovno pristal v zaporu.

vesolje
Astrološko

Tedenski horoskop: Ker nimamo čarobne palčke, moramo vedno začeti pri sebi

Veliko ljudi se sprašuje o smislu življenja in iz astrologije se lahko naučimo, da ima vsak določeno nalogo, ki jo mora izpolniti, prej pa še marsikaj izkusiti. Kakšna je, se ugotovi skozi astrološko karto, ki je zemljevid osebnosti in pokaže tudi smernice za prihodnost.

Super_Spot_Rudnik_Svet24_Agaric iVents
Zanimivosti

Super Spot – križišče izjemne kulinarike, zabave, dogajanja in povezovanja tudi ob nedeljah!

Supernova Ljubljana Rudnik ponovno preseneča s pestro paleto dogodkov, ki so primerni za obiskovalce vseh starosti. V središču pozornosti je Super Spot, prostor, kjer se združijo kulinarična ponudba in različne zabavne možnosti za preživljanje prostega časa. Malica, kosilo, večerja in še kaj vmes. Super Spot ponuja najokusnejšo rešitev, ko zapoje lakota in nudi vse za popoln dan v družbi prijateljev, sodelavcev ali družine.

Vreme

12 °C

Delno oblačno

Deževno

torek, 5. 3

4 / 16 °C

Deževno

sreda, 6. 3

7 / 12 °C

Oblačno

četrtek, 7. 3

4 / 12 °C

Horoskop

Oven

Previdni bodite pri opravkih, ki zahtevajo natančnost in zbranost. Spomnite se, kaj ste obljubili, sicer vam lahko nekdo zelo zameri.

Bik

Čaka vas izziv. Pripravite se nanj, tako da povečate svojo samozavest. Z zaskrbljenim pričakovanjem bi lahko zaustavili intenzivno dogajanje, ki se bliža.

Dvojčka

Uživajte sadove svojega dela in veliko lažje boste dosegli nove rezultate. Osredotočite se na pot, ki vas bo zagotovo pripeljala tudi na pravi cilj.

Rak

Ne imejte slabe vesti, če boste ugotovili, da nimate vsega urejenega. Že brez zapletov boste imeli dela čez glavo, tako da se mu le posvetite.

Lev

Brez slabe vesti boste danes bolj ležerni kot sicer. Postorili ne boste ničesar, kar ni nujno, kar lahko nekoga zelo zmoti ali pa celo razjezi.

Devica

Prevečkrat sanjate o tem, kaj bi storili, a se ustavite pri besedah. Tokrat bo treba spremeniti običajno vedenje in počasi stopiti na realna tla.

Tehtnica

Pojavilo se bo nekaj ostrih očitkov na vaš račun, vendar jih lahko mirno preslišite. Verjemite, da vam bo marsikdo hvaležen in morda tudi malce zavisten.

Škorpijon

Tokrat ste se sposobni povezati z nekom, ki vas bo vodil tudi takrat, ko ne boste povsem gotovi, kaj je prav in kaj ni. Kljub vsemu se držite svojih načel.

Strelec

Ob kombinaciji planetov, koristni na področju prijateljstva, boste dobro razpoloženi in bolj igrivi. Nekaj, kar se vam je zgodilo, bo dobilo drug pomen.

Kozorog

Osebo, ki vas vznemirja, je treba soočiti z realnostjo, ne pa poteptati, saj si vsak zasluži še eno priložnost. Ponudite jo brez nerganja.

Vodnar

Na čustvenem področju vas bo vodil ego, a se nikar ne vdajajte negativnim čustvom, ki lahko prikličejo nezadovoljstvo in žalost. Bodite bolj samozavestni.

Ribi

Delujte odločneje, še posebno če hrepenite po pohvali. Na poslovnem področju se boste morali soočiti z nečim, kar bi lahko resno ogrozilo vaš uspeh.

Anketa

Arhiv

Je končno napočil čas za ukinitev državnega sveta?

Da
83 %
Moški
Ženske
Ne
17 %
Moški
Ženske

Recept dneva

Arhiv
Piščančje prsi, polnjene s špinačo in feto

Piščančje prsi, polnjene s špinačo in feto

Čas priprave: 35 min

Preprosto