Aktualne novice

Prikaži več
tovornjak, obračanje
Če zgrešite

Video: Nikar ne posnemajte teh voznikov

V Darsovi rubriki 'Saj ni res, pa je' tokrat vozniki, ki so zgrešili avtocestni izvoz ali odcep.

otroški-sedež, avtomobil, otrok, varnost
Varnost najmlajših

Najpogostejše napake pri izbiri avtosedeža za otroke

Izbira varnih sedežev za otroke je velika, večina pa je izdelana po najsodobnejših standardih. K sreči je tudi vse več staršev dobro ozaveščenih o varnosti otrok v prometu..

Restoran Taverna_6i elementi (3)
Zanimivosti

Popestritev tradicionalne slavonske kulinarike s projektom “6-i elementi”

Daruvar je zdraviliško mesto z več kot dvatisočletno tradicijo zdravljenja. Mestece z okoli 10.000 prebivalci slovi po odlični gastronomski ponudbi, starem češkem pivu in vrhunskih vinih iz okoliških vinogradov.

885891_1698149615-snezic2-16981495925
"Planet TV je že JJ rešil. Moramo še Pop TV"

Vsebina sporočil med Snežičem in Janšo razkriva, kako je prejšnja vlada trgovala z mediji

Medtem ko na Planet TV prihaja Uroš Urbanija, objavljamo SMS sporočila, ki razkrivajo ozadje prodaje druge največje komercialne televizije Madžarom. Operacijo je osebno vodil Janez Janša, pri tem pa mu je pomagal Rok Snežič.

alkotest
Alkotest

Trdi, da je 1,9 promila napihal zaradi zobne proteze

Avstrijec je bil zaradi vožnje pod vplivom alkohola nagrajen s kaznijo skoraj 3000 evrov in enoletno prepovedjo vožnje. Tega ne more sprejeti, trdi namreč, da sploh ni pil!

slika-splet
Zanimivosti

Brez strahu pred sodobnimi tehnologijami – dobrodošli na Digi info točkah!

Želite polno izkoristiti vse možnosti, ki jih ponuja nova elektronska izkaznica? Vas zanimajo reči, povezane s študijem in štipendijami? Bi si radi olajšali dostop do zdravnika in zdravil z uporabo eZdravja na portalu zVEM? Bi radi vedeli, kako kupiti rabljen avto z zanesljivi podatki, kako priti do digitalnega podpisa in elektronske zemljiške knjige, kako uporabljati eDavke, pa ne veste, kako bi se tega lotili?

bitcoin
Napad na HSE

So hekerji zahtevali milijon evrov odkupnine v bitcoinih?

Hekerji so od Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) po kibernetskem napadu prejšnji teden po poročanju TV Slovenija (TVS) zahtevali milijon evrov odkupnine v bitcoinih. Potem ko so navedbe o zahtevani odkupnini v HSE sprva zanikali, danes informacije niso ne zanikali ne potrdili.

duhovnost
Prebujeni um

6 stvari, ki jih zagotovo vsi izgubimo, ko duhovno zorimo

Duhovnost je temelj dobrega zdravja. Ko se duhovno povežete s tistim, kar je pomembno za vas, se začnejo dogajati čarobne in neverjetne stvari.

_DSC1994 (00000002)
Zanimivosti

Novo v ljubljanski Aleji – Balkan express

Kdor rad dobro je, zlo ne misli.

Vreme

0 °C

Sneg

Deževno

petek, 1. 12

5 / 14 °C

Deževno

sobota, 2. 12

1 / 11 °C

Sneg

nedelja, 3. 12

-6 / 2 °C

Horoskop

Oven

Danes boste na prvo mesto postavili zasebne zadeve, ki še vedno niso čisto rešene. Čas teče zelo hitro, zato ni smiselno, da bi ga zapravljali.

Bik

Premislite o svojih podvigih na poslovnem področju. Danes boste znova neprekosljivi in polni elana. Poskrbite tudi za urejene odnose in harmonijo.

Dvojčka

Srečanje, ki se ga veselite, se bo končalo z dobrimi dogovori, saj boste zadovoljni z nekom, ki vas bo presenetil s svojim načinom razmišljanja.

Rak

Zadovoljni boste s svojim načinom komunikacije, ki vas bo popeljal daleč. Čim dlje ohranite te energije, ki vas držijo pokonci, in še lepše vam bo.

Lev

Danes bo v ozračju nemir, vendar boste kljub temu ostali zbrani in odločni. Nadaljevali boste po začrtani poti, še posebej na področju čustev.

Devica

Začnite čim prej urejati pomembne zadeve, da vas čas in obveznosti ne prehitijo. Ohranite mirno kri in poskusite delovati po počasnejši poti.

Tehtnica

Vztrajajte še naprej glede tistega, kar vas razveseljuje. V nasprotnem bi lahko obstali na pol poti, nezadovoljni in morda tudi žalostni.

Škorpijon

Zanimalo vas bo, kakšen je odziv prijatelja, od katerega že dolgo pričakujete odgovor. Priznanja vas bodo pomirila in vam vlila upanje za odnos.

Strelec

Izredno prijeten dan je pred vami, saj vam že jutro obeta srečo. Imate dovolj energije, da se soočite tudi s tistimi, pred katerimi običajno bežite.

Kozorog

Le navidezno se boste strinjali z bližnjimi, v resnici ste jezni nanje, saj vas ves čas nadzirajo. Morda je napočil trenutek, da obrnete nov list.

Vodnar

V družinskem krogu ste bili že povsem prepričani, da ste dosegli želeno. Veliko boste premišljevali in prišli do zaključka, da vas še ne razumejo dovolj.

Ribi

Na čustvenem področju se boste odlično ujeli z ljudmi, ki imajo srce na pravem mestu in ne iščejo bližnjic. Lažje vam bo tudi na poslovnem področju.

Anketa

Arhiv

Bo Golobova vlada zdržala do konca mandata?

Da
41 %
Moški
Ženske
Ne
59 %
Moški
Ženske

Recept dneva

Arhiv
Vietnamska piščančja juha z rezanci

Vietnamska piščančja juha z rezanci

Čas priprave: 30 min

Preprosto