NAKOPIČENI ŠKODLJIVCI

Telo vam sporoča, da je polno strupov

R.T.
1. 11. 2017, 08.00
Deli članek:

Strupi v telo vstopijo z onesnaženim zrakom, pesticidi in predelano hrano. Preverite, ali so se v vašem telesu čezmerno nakopičili.

Dreamstime
Preverite: morda je čas, da se lotite čiščenja telesa.

V nadaljevanju boste našli nekaj znakov, ki nakazujejo, da vaše telo nujno potrebuje razstrupljanje. Če vas pesti zgolj ena izmed naštetih nevšečnosti, to kakopak ni razlog za preplah, če pa prepoznate več kot tri znake, je čas, da se lotite čiščenja strupov iz telesa.

POČUTIM SE TAKO POLNEGA IN NAPIHNJENEGA

Eden od znakov, da se je v vašem telesu nabralo veliko strupov, je tudi povečanje telesne teže, predvsem nabiranje maščobe na trebuhu. Nekaj je zagotovo narobe, če kljub dieti nikakor ne morate shujšati ali če vas pogosto boli glava.

Napihnjenost je eden od prvih znakov, da se je telo znašlo v veliki zagati. Ne more namreč prebaviti vseh strupov, ki jih vsrka iz okolice ali hrane, zato se vrnejo v kri in povzročajo nevšečnosti. To vam, kot rečeno, sporočata ravno napihnjenost in zabuhlost.

ZELO SLABO SPIM

Se vam dogaja, da zvečer težko potonete v spanec in včasih traja celo večnost, da vam končno uspe zaspati? Poleg tega se ponoči, ko bi morali najbolj trdno spati, pogosto zbujate, in zjutraj ste še bolj utrujeni kot zvečer, ko ste legli v posteljo. Tudi to je jasen signal, da je vaše telo preobremenjeno s škodljivimi snovmi.

FUJ, KAKO SLAB ZADAH IMAM!

Ste opazili, da imate slab zadah? Gre za nevšečnost, ki vpliva tudi na splošno počutje v družbi, saj nam je zaradi zadaha pogosto nerodno. Zadah se je pojavil zato, ker se črevesje in jetra ne morejo znebiti toksinov. Tudi bakterije na jeziku povzročajo neprijetne vonjave.

VSE MI ZELO SMRDI

Morda se sliši neverjetno, a drži – za ljudi, ki imajo v telesu veliko strupov, je značilno, da imajo bolj izostren vonj. Poleg tega se njihov jezik obarva rumeno ali belo. Obarvanost se pojavi zaradi bakterij, ki nastajajo na površini jezika.