Zdravje

Vam tudi toaletni papir povzroča bolečine?

Oglasno sporočilo
29. 8. 2017, 08.50
Posodobljeno: 26. 9. 2017, 14.28
Deli članek:

Katero veliko odkritje naravno pozdravi hemoroide?

Imate težave s hemeroidi? Vas je sram govoriti o svojem problemu? Težko sedite? Niste edini! Ste vedeli, da ta boleča težava povzroča nevšečnosti skoraj vsakemu drugemu Slovencu?

Ste poskusili že vse, pa nič ne deluje tako, kot bi moralo? So vam svetovali pregled, ki ga morate mastno plačati, poleg tega pa so še čakalne dobe neskončno dolge, vi pa ne morete niti sedeti več, ne da bi pri tem trpeli neznosne bolečine in srbečico ter imeli krvave spodnjice?

Sedaj je na voljo kombinacija naravnih sestavin, ki na najbolj neboleč način zdravijo hemoroide.

Kaj se dogaja v rektumu, da pride do neznosnih bolečin in oteklin?

Hemoroidi se lahko pojavijo v katerem koli življenjskem obdobju. Na njihov pojav vplivajo težko fizično delo, delo na nogah, sedeč način življenja, nosečnost in porod, slabe prehrambene navade, uživanje alkohola, zaprtost ali driska, razširjene vene in krvni strdki, ter genetska pogojenost. Nelagodja so lahko različna - od zelo blagih do zelo bolečih, ki jih spremljajo krvavi madeži na perilu. Vsa nelagodja se razvijajo postopoma.

Zunanji in notranji hemoroidi.

Zato, če vas trenutno mučijo hemoroidi, tudi če so simptomi zelo blagi - ne čakajte, da se stanje poslabša.

Ne gre samo za srbečico: hemoroidi so NEVARNO obolenje – kaj vse vpliva na pojav hemeroidov?

• Sedeč način življenja
• Delo "na nogah"
• Težko fizično delo
• Slabe prehrambene navade
• Alkohol
• Nosečnost in porod
• Zaprtost ali diareja
• Krčne žile
• Krvni strdki
• Genska pogojenost

Martinina boleča zgodba in rešitev

Martina se je celo življenje borila z bolečimi hemoroidi. Vedno je sedela pod določenim kotom, saj so jo hemoroidi boleli in srbeli. Pazila je, da ne gre nikamor brez dnevnega vložka, saj so ji hemoroidi pogosto krvaveli. Sovražila je svoj problem, ampak ni ji uspelo najti zdravila. Tako je poskusila vse mogoče, kar so ji svetovali, v upanju, da bi enkrat lahko normalno živela.

Nastajanje.

Zelo neprijetno se je počutila, kadar je morala dalj časa sedeti. Hemoroidi so ji oteževali delo, saj je večino časa preživela za računalnikom. Imela je zunanje hemoroide, ki so zatekali in jo grozno boleli, pa tudi notranje, ki so pogosto krvaveli. Dovolj je bilo le, da kaj težkega dvigne. Vse, česar se Martina spomni iz svoje mladosti so zdravila in pripravki, s katerimi je vsakodnevno zdravila svoje hemoroide.

Odkar je odkrila kremo RectiStop, so njene težave izginile, ni krvavitev niti bolečine in lahko sproščeno sedi. Danes se Martina le še spominja minulih problemov s hemoroidi.

Zdaj so bolecine le se spomin.

Dobra novica za moške in ženske

Zahvaljujoč revolucionarnemu odkritju znanstvenikov so hemoroidi zdaj stvar preteklosti. Lahko se svobodno gibljte in sedite brez nelagodja, bolečine, srbečice ali krvavenja. Rešili se boste hemoroidov in nikoli več vam ne bo treba skrbeti zaradi njih. To je tudi najboljše od vsega - hemoroidi se ne bodo več vrnili!

Končno je odkrita skrivnost, ki vam bo to omogočila. Odkrijte močno, 100% naravno kombinacijo, s pomočjo katere se boste rešili bolečega in neprijetnega problema. Enkrat za vselej pozabite na bolečine in zapravljanje denarja za neučinkovite pripravke.

Vrhunski strokovnjaki za hemoroide se naredili seznam naravnih sestavin, ki so dokazano učinkovite proti hemoroidom. Ta čuda narave pomagajo v borbi z bolečimi in neprijetnimi hemoroidi in pri zaustavitvi krvavenja.

Problemi obstoječih tretmajev za hemoroide

Bolečine pri operaciji in podvezovanje hemoroidov s trakom iz gume so nekaj, na kar lahko takoj pozabite. Če se sprašujte zakaj, tukaj je odgovor.

Pri klasični operaciji hemoroidov okrevanje traja tudi po 4-5 tednov. Hemoroid se ostrani z rezom pod splošno anestezijo. V veliki večini primerov se hemoroidi vrnejo. Z zdravljenjem s THD metodo operacije se podvežejo arterije, ki dovajajo kri v hemoroidalne vozle in tako se odstrani sam vzrok nastanka problema s hemoroidi. Operativni poseg se izvede pod lokalno anestezijo, okrevanje pa traja 1 do 2 dni.

Podvezovanje hemoroidov s trakom iz gume (Barron podveza) je najbolj pogost postopek za odstranjevanje hemoroidov od prve do tretje stopnje. Izvaja se v ambulanti brez anestezije in čiščenja črevesja, postopek traja približno eno minuto. Gumijasti trakovi ali prstani se namestijo na vrh notranjega hemoroida, s čimer se onemogoči dotok krvi v hemoroid, ki se posledično zmanjša in na koncu odpade.

Krema RectiStop - močna kombinacija naravnih sestavin

Odkar je bilo odkrito, da naravne sestavine rešujejo problem s hemoroidi, se najde vse več preparatov na njihovi bazi. Najpomembnejša je visoka kvaliteta in pravilno razmerje sestavin, kar je mogoče najti v RectiStop kremi.

Prav zato ti RectiStop krema lahko dokazano pomaga, da:

• Odstranite otekline, bolečine in pekoč občutek v analni odprtini
• Izboljšate pretok krvi
• Hitro obnovite stene žil in zaustavite krvavitev
• Razredčite kri
• Ojačate stene ven
• Zmanjšate krvne strdke (vzrok za hemoroide)
• Prečistite in pozdravite vene v predelu zadnjice
• Pomaga pri regeneraciji sluznice

Najboljše od vsega je to, da vam ni treba razmišljati o rizikih, ki jih prinašajo ostali tretmaji za hemoroide. Krema RectiStop je učinkovita, pri tem pa varna za uporabo. Neboleča metoda za odstranjevanje hemoroidov je samo danes na voljo v posebni akciji - 50% popust na revolucionarno kremo RectiStop. To pa še ni vse! Zastopnik vam zagotavlja 100 % zadovoljstvo z izdelkom. Če v roku 44 dni ne dosežete želenih rezultatov, lahko vrnete proizvod in zastopnik zagotavlja vračilo kupnine. Celo v primeru, če vrnete prazno pakiranje!

Odločite se za naravno, učinkovito in dokazano formulo, s katero se boste rešili problemov s hemoroidi. Rešite se hemoroidov brez neprijetnih pregledov in bolečih operacij! Izkoristite posebno ponudbo za naše bralce – 50 % popusta SAMO DANES!

Zakaj bi prenašali bolečino, pekoč občutek, krvavenje in otekanje ter trošili denar za drago operacijo, če se lahko že danes na 100-% naraven način znebite hemoroidov v udobju vašega doma? Izkoriste edinstveno priložnost – AKCIJA JE OMEJENA: 50% popust na revolucionarno kremo RectiStop je na voljo samo za bralce tega članka! Prihranili boste polovico vrednosti proizvoda za odpravljanje hemoroidov, saj boste namesto 79,94 € plačali samo 39,97 €. Kliknite tukaj za naročilo.

OPOZORILO: Zaradi povečane prodaje so dnevna naročila omejena.