Dan zdravja in gibanja

FOTO: Na obali je vroče, hitro na portoroško promenado!

nn
28. 5. 2017, 09.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Dan zdravja in gibanja na portoroški promenadi v polnem teku. Pridružite se nam in uživajte v dnevu, ki je namenjen zdravju, gibanju in zabavi.

Svet24
Na promenadi se je že zbrala množica.

Ob 8. uri so se že začele odvijati različne športne discipline, ki se bodo v različnih časovnih terminih odvijale skozi ves dan. Učiteljica joge Nina Gaspari in strokovna učiteljica pilatesa Lea Adamič sta že ogreti, brezplačna joga in pilates sta v polnem teku. 

Skozi ves dan so na voljo tudi discipline za najmlajše. Naši bodoči športniki so se ob enajstih pomerili v Cici akvatlonu. Organizirano je tudi varstvo otrok, da se boste starši lahko popolnoma osredotočili na sprint ali triatlon, ki bo potekal v popoldanskih urah.

Svet24
Voditeljska ekipa: odgovorna urednica Novice Svet24 Petra Rupnik, urednik svetovalnih vsebin Novice Svet24 Zoran Franc in športni novinar Anže Bašelj.

Celodnevno dogajanje na dnevu zdravja in gibanja spremlja tudi bogat spremljevalni program. Potekata tudi mini tržnica in tekaška delavnica z Urbanom Praprotnikom. Pridružite se ekipi Novice Svet24, pojdite na zrak in izkoristite lepo vreme. Hitro na obalo, ne bo vam žal!

Svet24
Ogrevanje pred sprint akvatlonom.