Video zadnjega kroga srečnih izžrebancev

Imamo 15 zdravih zaobljub!

Alma Glumac
15. 3. 2017, 09.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V akciji ZDRAVA SLOVENIJA spodbujamo zdrave novoletne zaobljube in jih ob pomoči osebnega trenerja in ob spodbudi olimpijcev srečnim izžrebancem tudi pomagamo uresničiti. Sedaj imamo končno številko! Petnajst srečnežev se bo vse do maja potegovalo za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE.

Skupaj nam bo uspelo!

Srečni izžrebanci bodo vse do maja spreminjali vsakodnevne navade, se začeli gibati in pridno trenirati. Za dobre rezultate se bodo morali tudi zdravo in uravnoteženo prehranjevati. Če bodo na poti preobrazbe vztrajali in bili uspešni, se bodo v mesecu maju potegovali za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE, ki jim lahko prinese denarno nagrado v višini 2.500 evrov. V zadnjem krogu so se nam pridružile Nina Živič, Nina Modjoroš, Anita Poznik in Romana Turk s hčerjo Marušo. Osebni trener Tom Berlič je tako na uvodnem srečanju spoznal še zadnje naše udeleženke, ki jim je uspelo priti na srečanje. Zanimale so ga zdrave zaobljube in kako se jih nameravajo lotiti, koliko ur na teden posvetijo rekreaciji in kako se po gibanju počutijo.

Spoznajmo zdrave zaobljube

Nina Živič: »Moja zdrava zaobljuba je pomagati 100 družinam izboljšati kvaliteto prehranjevanja.«
Nina Modjoroš: »Moja zdrava zaobljuba je, da bom šestega maja prehodila 35 km Pohoda ob žici okoli Ljubljane.«
Anita Poznik: »Rada bi prehodila 60 km po Kočevskih gozdovih po sledeh medveda.«
Romana Turk s hčerjo Marušo: »Moja zdrava zaobljuba je, da bom šla letos skupaj s hčerko, peš od doma, iz Podljubelja, na morje.«

Boj za lovoriko se lahko začne

Srečni izžrebanci, ki bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjali svoje življenje na poti do zdravja in dobrega počutja, že pridno trenirajo in se potegujejo za praktične nagrade. Denarni sklad zanje znaša 2.500 evrov. Če bodo vztrajali na novi poti do zdravja in boljšega počutja in če bodo uspešni, bodo lahko sodelovali tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav ta lovorika jim bo prinesla denarno nagrado v višini 2.500 evrov. Korenito bodo morali spremeniti svoje življenjske navade, jedilnik, se začeti gibati in uravnoteženo prehranjevati. Hkrati ne bo prostora za poškodbe, zato bodo morali trenirati po pameti. Komu bo uspelo? Kdo bo postal Specialist zdrave zaobljube? Poglejte si spodnji video in spoznajte srečne izžrebanke.

Klub za zdrav življenjski slog

AS Klub ugodnosti z zanimivimi ponudbami s področja zdravja in športa svojim članom pomaga pri njihovi skrbi za aktivno preživljanje prostega časa in zdrav življenjski slog ter jim ob tem prinaša pomembne prihranke. Bi tudi vi želeli spoznati ugodnosti? Pridružite se nam na www.as-klub.si.