Zdrava Slovenija

Znana imena prvih desetih!

Alma Glumac
14. 2. 2017, 15.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Akcija Zdrava Slovenija, kjer spodbujamo vaše zdrave zaobljube, poteka zelo živahno. Zdaj se je začelo zares! Naši srečni izžrebanci, ki so se ob novem letu zaobljubili, da bodo živeli bolj zdravo in so svojo namero povedali vsej Sloveniji, so že začeli pridno trenirati. Ob pomoči vrhunskih športnikov in osebnih trenerjev bodo vse do maja spreminjali svoje življenje na bolje.

Zdravo zaobljubo, ki so jo sprejeli ob začetku leta, bodo uresničevali s spodbudo olimpijcev in vrhunskih športnikov, ki vedo, koliko truda je potrebno vložiti za dosego cilja. Imena desetih so že znana, zdaj pa je čas še za žreb dodatnih petih, saj bo skupaj 15 srečnežev spreminjalo svoje življenje na bolje.

Pa vi? Imate tudi vi vašo zdravo zaobljubo? Če je vaš odgovor DA, nam jo zaupajte TUKAJ

Specialist zdrave zaobljube

Gregor Tomše, Robert Bele, Sašo Živič, Simona Štenkler, Andrej Tkavc, Nina Zaplotnik, Jakob Marolt, Martin Močnik, Bogdan Capuder in Branko Emeršič so imena prvih desetih izžrebancev. Srečni izžrebanci bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjali svoje življenje na poti do zdravja in dobrega počutja. Zraven se bodo potegovali še za praktične nagrade. Denarni sklad zanje znaša 2.500 evrov. Če bodo vztrajali na tej poti in če bodo uspešni, bodo lahko sodelovali tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav ta lovorika jim bo prinesla denarno nagrado v višini 2.500 evrov. Korenito bodo morali spremeniti svoje življenjske navade, se začeti gibati in uravnoteženo prehranjevati. Hkrati ne bo prostora za poškodbe, zato bodo morali trenirati po pameti. Osebni trener Tom Berlič jim bo sestavil aktivacijski plan vadbe in uravnotežen jedilnik.

Komu bo uspelo? Kdo bo postal Specialist zdrave zaobljube?

Klub za zdrav življenjski slog

AS Klub ugodnosti z zanimivimi ponudbami s področja zdravja in športa svojim članom pomaga pri njihovi skrbi za aktivno preživljanje prostega časa in zdrav življenjski slog ter jim ob tem prinaša pomembne prihranke. Bi tudi vi želeli spoznati ugodnosti? Pridružite se nam na ww.as-klub.si.