Za življenje brez bolečin

Tudi vas hudo boli?

Karmen Špacapan
16. 9. 2016, 08.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Si želite zaživeti brez neznosnih bolečin, se sprostiti? Potrebujete dobro masažo ali terapijo?

Otrdelost in napetost mišic, slaba prekrvavitev, mravljinčenje, krči? Veliko ljudi se vsakodnevno srečuje s temi tegobami. Ste med njimi? Si želite zaživeti brez neznosnih bolečin, se sprostiti? Potrebujete dobro masažo ali terapijo? Ste siti jemanja zdravju škodljivih tablet, ki imajo kup stranskih učinkov? 

Elektrostimulator Dr. HO je zanesljiv, profesionalen in klinično preizkušen proizvod za elektroterapijo, ki vam bo pomagal pri zmanjševanju bolečin, togosti v mišicah, mravljinčenju in še bi lahko naštevali. Elektrostimulator Dr. HO je pravo olajšanje!
Tudi proti stresu!

Uporabljamo ga tudi kot napravo za zmanjševanje stresa, saj je programiran tako, da kar 12 tipov globoko sproščujočih terapevtskih masaž. Ta naprava za elektroterapijo tako sprošča napetost mišic, pomaga pri zmanjševanju bolečin in izboljšuje prekrvavitev.

Zakaj je elektro stimulator dr. Ho edinstvena naprava?


Z enim samim enostavnim pritiskom na gumb, lahko izbirate trajanje in način in intenziteto zdravljenja (podrobna navodila so priložena ob nakupu). Elektrostimulator Dr. HO ne oddaja ponavljajočih valov, ampak spreminja tehnike, kar pomeni da se vaše telo ne bo navadilo na isto stimulacijo. S tem bo stimulacija veliko bolj učinkovita. Elektrostimulacija krči in sprošča mišice in s tem izboljšuje prekrvavitev, draži občutljive živčne končiče v koži in na tak način zmanjšuje bolečino. Priporočamo uporabo nekajkrat na dan, v ciklusih po 20 minut.

Elektroterapijo priporočamo pri:
Glavobolu
Bolečinah v hrbtu
Bolečinah in napetosti v vratu in hrbtu
Bolečinah v stopalih, nožnih sklepih, kolenih in kolkih
Poškodbah zaradi ponavljajočega težkega dela
Športnih poškodbah
Revmi
Vnetju mišic, …

Elektrostimulator dr. Ho je profesionalna, dvo kanalna naprava za elektroterapijo, ki jo lahko uporabljate kar v udobju vašega doma in to v vsakem trenutku!
Ne bo vam več potrebno trošiti velike vsote denarja in izgubljati časa v dragih masažnih salonih ali pri zasebnih terapevtih in kiropraktikih. S temi 20-minutnimi tretmaji boste lahko opustili vaše napete in boleče mišice in končno zaživeli življenje brez bolečin!
V paketu z napravo boste vključeno v ceno dobili dve velike Flextone elektrode za spodbujanje večjih mišičnih skupin in elektrode za stopala, ki vam bodo vzpodbudile prekrvavitev v nogah in tako znatno zmanjšale bolečine!
*Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom! Rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika. Klinične študije so bile opravljene na oddelku za na Oddelku za kineziologijo (Kineziologíja je veda o gibanju človeškega telesa) Univerze Waterloo v Kanadi.


Kje lahko naročite vaš elektrostimulator?

Elektrostimulator dr. HO lahko naročite po akcijski ceni na spletni strani najnakupi.si ali pa pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 6116