Zdravje

Odpovedala se je le eni jedi in shujšala 44 kilogramov!

N.J.
21. 6. 2014, 18.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Jodie Edkins se je po novici, da ima njena hči tumor na možganih, začela rediti, saj je uteho iskala v hrani. Zredila se je na 127 kilogramov, danes pa je popolnoma drugačna!

Facebook

Jodie Edkins je ob slabi novici leta 2011 začela vse bolj pogosto obiskovati restavracije s hitro prehrano. Njena najbolj priljubljena jed je postal slavni sendvič Big Mac. Nič ne bi bilo narobe, če bi si ga privoščila vsake toliko in poskrbela za raznoliko in uravnoteženo prehrano. A Big Mac je jedla za zajtrk, kosilo in večerjo. "Zelo sem se zredila," je povedala. Junija lani jo je presenetila vesela novica, da se hčerki stanje izboljšuje in da so tumor uspešno odstranili. In tedaj je mlada mamica sklenila, da se bo odrekla svoji nezdravi prehrani. Nehala je jesti Big Mac, preostalo prehrano pa pustila takšno, kot je je bila vajena, in v enem samem letu shujšala neverjetnih 44 kilogramov

"Obrnila sem hrbet hitri prehrani," je povedala. "Zdaj se raje kot s hrano razvedrim tako, da si kupim kaj lepega, še posebej uživam, ker si zdaj kupujem oblačila manše konfekcijske številke."