Zdravje

4 strupi za njegovega korenjaka

NN
25. 12. 2013, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Poznavanje afrodiziakov lahko res popestri vaše posteljne avanture, a te se morda nikoli ne bodo zgodile, če ne boste vedele, kaj je tisto, kar vašega moškega odvrača od tega, da bi skočil z vami med rjuhe.

Youtube

Ob katerih stvareh ali dogodkih vaš najdražji v hipu preneha misliti na seks?

1. Žitni kosmiči

Ne glede na njihovo zdravstveno prehransko vrednost so žitni kosmiči hrana, ki si je nikar ne privoščite tik pred živahnim večerom ali jutrom. 'Izumitelj' kosmičev John Harvey Kellogg je hrustljav obrok namreč izdelal z namenom pomirjanja pretiranih telesnih potreb. Morda zelo strastnim res ne bo škodovala niti zvrhana skleda kosmičev, tisti bolj zmerni pa se jim, takrat ko se nameravate lotiti akcije, rajši izogibajte.

2. Hlačne nogavice kožne barve

Vprašajte kateregakoli moškega: najlonke že same po sebi niso nekaj pretirano erotičnega, še posebno velik odpor pa vzbujajo, ko se želijo pretvarjati, da so podobne goli koži. Slačenje na otip ne najbolj prijetnega tesno oprijetega materiala, ki strateške dele ženskega telesa spodbuja k čezmernemu potenju, je užitek zgolj za ekscentrične fetišiste, vsi ostali pripadniki nasprotnega spola pa bi raje videli, da se te moteče navlake rešite, še preden se odpravite na bližnje srečanje z njimi. Samostoječe nogavice so povsem druga zgodba.

Youtube

3. Gin tonik

Če pri ženskah alkohol v zmernih količinah spodbudno deluje na posteljno razigranost, za moške to večinoma ne velja. Že kapljica alkohola preveč lahko uspava njegovega korenjaka, tako da mu ne bo uspelo odigrati niti stranske, kaj šele glavne vloge. Za popoln umor enega od dveh ključnih igralcev na odru strasti potrebujete le še dva decilitra tonika – tonik namreč znanstveno dokazano znižuje raven testosterona.

4. Pogovori o položnicah, opravkih in njegovi mami

Ko imate vsega dovolj in bi se radi obrnili na drugo stran in zaspali, navrzite sredi akcije kakšen stavek, povezan z rečmi, ki pri njem vzbujajo odpor, dolgočasje ali pa slabo vest. Pri izbiri tematike se ne omejujte, saj vas bo hitro razkrinkal, če se boste preveč ponavljali, v zlati rezervi za nujne trenutke pa imejte tri teme, ki vedno in takoj delujejo – položnice, opravke in njegovo mamo. Če bo ob besedah »joj, a sva potem plačala elektriko« še vedno ostal razvnet in pokončen, ga poročite – našli ste supermoškega, ki ga je vredno obdržati za vedno.