Zdravje

Z oralnim seksom do orgazma brez bolečine

R.T.
10. 11. 2013, 15.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Moški se navadno tam spodaj ne znajdemo najbolje, predvsem zato, ker mislimo, da klitoris deluje tako kot penis. Kar je morda v nekem smislu res. Klitoris je denimo celo občutljivejši kot vrhnji del penisa, zato je neposreden stik lahko moteč ali celo boleč.

Za večino žensk je tudi po tem, ko se povsem vzburijo, neposreden stik s klitorisom boleč ali vsaj neprijeten. In tu moški največkrat naredijo napako. Ne nazadnje je narava poskrbela, da se klitoris skriva pod kožo, torej je najbolje, da ga dražimo kar prek klitorisne kapice, s prstom ali jezikom. Izjemno pomemben pa je tudi ritem.

'Pometanje' z jezikom
Je ena najbolj priljubljenih tehnik pri vzburjanju ženske, pa tudi izjemno preprosta. Z jezikom se postavite na levo ali desno od klitorisa in ga nato premikajte v nasprotni smeri. Izjemno pomembno je, da pazite na ritem. Naj ne bo prehiter, predvsem pa naj bo enakomeren.

Kroženje
Samo 'pometanje' lahko postane monotono, kar pa se ne zgodi pri kroženju. Spet postavite jezik na levo ali desno od klitorisa, nato pa krožite z njim.

Rahlo sesanje


Pri tej tehniki mora biti ženska dobro vzburjena. V vsakem primeru pa morate biti nežni. Bodite pozorni na njene odzive. Če se odmakne, raje prenehajte in se posvetite prejšnjima dvema tehnikama. Z ustnicami rahlo objemite klitoris in ga rahlo srkajte vase, kot bi pili po slamici.

Abeceda
Tehnika je čisto preprosta in velja za eno od najučinkovitejših, saj ponuja raznovrstnost. Postavite jezik na vrh ali ob stran klitorisa in z njim v enakomernem ritmu rišite črke abecede po njeni vagini. Če je dekle vzburjeno, verjetno ne boste prišli do črke ž.

Umazani jedec
Ta tehnika vsebuje vse prejšnje z določenimi dodatki. Dejansko tehnika deluje, kot da ste lačni in ne morete dobiti dovolj. A vseeno morate vzeti v obzir, da je klitoris občutljiv; pritisk ne sme biti premočan.