Zdravje

Navlažite telo in ohranite barvo

Sonja Javornik
31. 8. 2013, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

S počitnic ste se vrnili spočiti in zagoreli ter polni energije, toda pogosto se nam kmalu po vrnitvi koža prične luščiti in je bela in luskasta, namesto da bi bila lepo zagorela in sijoča. Zato je zdaj čas, da tudi telo negujete z dobro vlažilno nego.

Naravna vlažilna nega

Foto.: 7

NUXE BODY 24-urno lahko vlažilno mleko za telo vsebuje kombinacijo naravnih sestavin, ki vlažijo in negujejo kožo telesa, jo obnavljajo in ji zagotavljajo očarljiv občutek udobja in mehkobe. Pšenični izvlečki so zadolženi za takojšnjo in dolgotrajno vlaženje kože, medtem ko organsko mandljevo in sončnično olje, ki sta bogata z lipidi, hranita suho kožo na telesu in preprečujeta luščenje. Cvetovi pomarančne in mandljevca poskrbita, da je koža mehka kot svila, zapeljive dišave kokosovega sorbeta, cvetov pomaranče in divje vanilje pa nežno objamejo telo. Lahko, a hkrati bogato mleko,zagotavlja celodnevno udobje in pomlajevanje kože. Mleko se hitro vpije in na koži ne pušča mastnega filma. 

 

Hialuronska kislina za vlaženje

Vlažilna Hyaluronic krema za telo kozmetike Etre belle bo poskrbela za mladostno čvrsto kožo. Negovalna kombinacija olja makadamije in vlažilna hialuronska kislina je idealna nega za po poletju izsušeno kožo telesa. Krema ima izjemno prijeten, osvežilen vonj. Sicer pa je kozmetika Etre belle poznana kot izjemno kakovostna in je glede učinkovin primerljiva z najbolj prestižnimi svetovnimi kozmetikami, cena pa je neprimerno bolj ugodna.

 

Losjon za telo 

Losjon za telo naravne kozmetike Lush Dream cream je odličen za izsušeno kožo, še posebej po sončenju. Ovseno mleko blaži rdečico in srbečico, ekstra deviško olivno olje in kakavovo maslo kožo navlažita, magična zmes eteričnih olj kamilice, sivke, vrtnice in čajevca pa jo obnovijo in poskrbijo, da se na njej ponovno vzpostavi ravnovesje mikroflore. Primeren je za vsakogar.

Vlažilna nega po sončenju in za vsak dan

Biosolis mleko po sončenju je izdelek,  primeren tudi za vsakodnevno nego suhe kože. Vlažilne in zaščitne lastnosti divje rasle prave aloje in obnovitvene, čistilne ter poživljajoče lastnosti ognjiča in sončničnega olja iz ekološke pridelave so združene v učinkovito terapijo za od sonca in soli poškodovano kožo, pa tudi občutljivo kožo na splošno. Kar 99 odstotkov vseh sestavin je naravnih, večina tudi ekološko predelanih.

 

Vsestransko vlažilno olje

Tri v enem hranljivo in terapevstko olje Delicate hydrating oil naravne kozmetike Suki s cedro, vrtnico in mandelnji je primerno za vse vrste kože, še posebej za občutljivo. Uporablja se lahko kot dodatek kopeli, za pomirjanje in vlaženje kože celotnega telesa in masažo. V kožo se popolnoma vpije, ne masti, kožo globoko nahrani in naredi voljno. Pomirja razdraženo kožo, rdečico in mišično napetost. Deluje antioksidativno, pospešuje nastajanje kolagena in zadržuje vlago.