Zdravje

Moj mož misli, da sem seksi

K.Š.
13. 1. 2013, 11.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Najbrž je res, da večina moških ne mara pretirano suhljatih žensk … Večina jih pogleda za lepotičkami mamljivih oblin, vendar Mikel je nekaj posebnega.

39-letna Mikel Ruffinelli iz Los Angelesa še nikoli ni pomislila, da bi se začela bolj zdravo in predvsem manj prehranjevati. Ponosna je na svoje 'rekordno' telo in se počuti seksi. Čeprav ima celih 190 kilogramov in najdaljši obseg bokov na svetu, je prepričana, da je seksi.

Mikel se je začela rediti po prvi nosečnosti, ko je bila stara le 22 let. Že deset let pa je srečno poročena in pravi, da je njen mož še kako navdušen nad njenim 'konkretnim' telesom. Predvsem so mu všeč njeni boki in zadnjica. Mikel, ki ima zelo rada kalorično hrano in uživa v hrustanju čipsa, ki ga najraje 'splahne' s kokakolo, pravi, da bo na dieto pomislila le v primeru zdravstvenih težav. Teh trenutno še nima, vendar pa ima težave z opremljanjem stanovanja, saj ni noben stol dovolj širok in trpežen zanjo. Njeni stoli morajo biti podprti z železnimi palicami …

Kakor koli že, Mikel je prepričana, da imajo moški radi ženske v obliki peščene ure in si zatiska oči pred zdravstvenimi problemi, ki jo bodo prej ali slej doleteli.