LJUBEZEN

Je to trenutno najbolj popularen moški v Sloveniji?

U.K. / Novice Svet24
23. 2. 2018, 20.00
Deli članek:

Včeraj so slovenski ljubitelji facebooka dobesedno ponoreli zaradi 30-letnega Kristjana Gričnika iz Zreč, ki išče ljubezen.

Facebook
Kristjan Gričnik bo gotovo našel srečo v ljubezni.

Simpatični Kristjan Gričnik je v torek namreč prek družbenega omrežja facebook objavil sporočilo, ki ga je do popoldneva posredovalo več kot 2500 Slovencev. »Pozdravljeni, iščem si punco, ene 168–175 cm visoko. Živim na veliki kmetiji, kjer pridelujemo jagode, maline, češnje in ostalo. Imamo tudi nekaj živali (konji, ovce, psica ...). Če sem kateri všeč, mi prosim pošlji zasebno sporočilo. Prosim, delite objavo. Lep pozdrav,« je v sporočilu zapisal Kristjan in tako rekoč čez noč osvojil Slovenijo.

Odzivi

Seveda ne vemo, koliko samskih deklet je Kristjanu odpisalo, a glede na število komentarjev pod njegovo objavo jih najverjetneje ni bilo malo. Res je, da so se v komentarjih mnogi iz 30-letnika tudi malce ponorčevali, a večina komentarjev je bila vendarle objavljena v popolnoma dobri veri in duhu. Še največ norčevanja je bilo pravzaprav namenjeno njegovi zahtevi po določeni višini.

Kar zadeva komentarje, še posebej bode v oči precejšnje število žensk, ki so k ogledu njegove objave povabile številne samske prijateljice. Kristjan je postal pravi internetni zvezdnik in kar prepričani smo, da ne bo dolgo samski. Njemu in njegovi izvoljenki pa seveda želimo čim več sreče.