Valentinovo

Ob prazniku: osvajanje po numerološkem tipu

S.N.Č. / Novice Svet24
14. 2. 2018, 08.15
Posodobljeno: 14. 2. 2018, 11.20
Deli članek:

Valentinovo dan, ki nekaterim sicer ne pomeni nič posebnega, toda čeprav ga ne priznavajo, se morda sprašujejo, ali ne bi vseeno podarili vsaj ene rožice ali čokoladice …

Profimedia
Roža potrebuje sonce, da postane roža. Človek potrebuje ljubezen, da postane človek.

Svet 24
Numerologinja Blanka Pušnik je tokrat k številom pristopila malce hudomušno.

14. februar lahko poimenujemo kot dan z zavedanjem ljubezni, ki zna tudi odpuščati.

Numerologinja Blanka Pušnik se je sprehodila skozi svet števil in pogledala, kako različni numerološki tipi osvajajo nasprotni spol.

Število 1

Ko si zada neko nalogo, postanete točka na zemljevidu in s padalom se bo začel hitro spuščati proti vam. Njegov pristop je inovativen in rad odloča, kam bi šla in kaj bi počela. Če boste modri in ga gladili vzdolž dlake, bo mogoče celo pozabil, da je sam sebi najbolj pomemben. Ne dajte se z lahkoto omrežiti, saj boste šele v daljšem procesu spoznavanja lahko ugotovili, koliko idej res pripelje do srečnega konca. Dvojina, kaj je to?

Število 2

Zelo potrpežljiv osvajalec, ki pa včasih ne vidi cele slike. Arhetip ženske, ki ji sledi, se dostikrat veže na tip matere, in če ne boste povzročali drame, boste prava oseba. Zelo počasi napreduje v osvajanju. So pa odlični moški prijatelji za klepet. V govorjenju se včasih izgubijo in hitro se izgubi tudi strast iz odnosa.

Število 3

KATERI TIP STE?
Seštejte številke svojega rojstnega datuma (dan, mesec in leto) do zadnjega, enomestnega števila. Primer: rojeni ste 17. 6. 1972; če seštejemo vsa števila (1 + 7 + 6 + 1 + 9 + 7 + 2), dobimo 33; seštejemo 3 + 3 in dobimo končno število 6.

Družaben, ustvarjalen in igrivo humoren. Je zelo domiseln ljubimec. Rad ima polnokrvne ženske, ki vedo, kam pes taco moli. Če se radi igrate in plešete, se kar pustite omrežiti. Ko bo plamen ugasnil, pa bo treba ubrati novo strategijo, kajti včasih je res samo plamen, ki je veliko obetal.

Število 4

Ambiciozen in organiziran snubec, ki je nosilec moške energije zanesljivosti. Mogoče bo skromen v izražanju besed ljubezni, vendar boste imeli njegovo ljubezen na dlani, ko bo popravil razmajana vrata. Je pa trmast in zna biti tudi grob, ko zapoje moški ego. On išče ljubice in partnerico za skupen dom. Rad ima red, včasih še preveč. Domišljija, kaj je to?

Število 5

Pisani metulj bo odletel zelo daleč, če boste prezgodaj omenjali otroke in dom. Ne mara privezanosti in želi lahkotnost v zvezi. Rad se hitro poteši in že odbrzi. So očarljivi in znajo biti prilagodljivi, zato prezgodaj stavimo nanje, da želijo resno zvezo. Bodite lahkotni in morda celo padete v njegov načrt, da si ustvari partnerstvo, čeprav s tem dostikrat dolgo odlaša. Če imate radi dogodivščine, kjer nikoli ne veste, kako se bo končal dan, je pravi za vas.

Število 6

Rad ima harmonijo in lepoto pri ženski. Rad ima udobje doma in iskreno želi občutiti toploto ognjišča. Je odgovoren, predan in malce zaščitniški. Pritegnili ga boste z lepoto in toplino. Tudi malce ljubosumen zna biti. Morali boste osvojiti tudi njegove starše in prijatelje, in ko boste dobili pozitivno oceno, bo šlo z lahkoto naprej. Če ne bo pretirano pogledoval za atributi drugih žensk, ki se bodo sprehajale mimo, bo iz te moke tudi pecivo, ne samo suh kruh.

Število 7

Rad analizira in se izobražuje. Če radi na glas razmišljate o življenju, bo odličen spremljevalec. Seveda bosta porabila pol ure, da se bosta odločila, kateri film si bosta ogledala in ob kateri uri, in včasih bo izginil kot kafra. Zabavajte se ta čas po svoje, sicer boste zelo slabe volje. Če želite z njim na izlet, mu povejte to nekaj dni prej, da bo premislil, ali bi šel, kajti … Lahko bo slabo vreme, ne bo vedel, kakšne volje bo v soboto, lahko bo imel nujno delo, lahko bo potres ...

Število 8

Ima jasno predstavo, kaj želi od partnerice. Mora biti superlativ ženske, dobra žena, dobra mati in dopolnjevati njegovo sliko uspešnosti. Ko bosta sklenila zavezo, bo dopolnil sliko o sebi, kako uspešen partner in mož je. Bodite odločni, saj je ambiciozen, in vse te slike boste osvojili samo, če boste sami dobro vedeli, kdo ste. Če se želite ločiti, bo to boj z vsemi temi slikami in na vseh poljih. Gotovo pa vas bo kaznoval materialno, če ste od njega odvisne. Oh, kako je šarmanten …

Število 9

Dramatičen, šarmanten in sočuten osvajalec sveta bo osvojil tudi vas, ko vam bo zaigral na kitaro. Bog ne daj, da nimate idealov v življenju. Rad potarna, kako ga nihče ne razume, in če preveč tarna, ulovite prvi taksi, ki pelje mimo. Strast, ki vas danes navdušuje, je lahko že jutri tišina. Mogoče bo reševal cel svet, prijatelje in mačke na drevesu, ne bo pa znal priti domov ob uri za kosilo. Boem brez ure in osvajalec brez načrta, včasih noro šarmanten, včasih potrt zaradi preveč snega na dvorišču.