Zanimivosti

Aplikacija ECE: sedaj po meri uporabnika

Oglasno sporočilo
6. 2. 2018, 13.51
Posodobljeno: 6. 2. 2018, 13.51
Deli članek:

Od januarja lahko uporabniki mobilne aplikacije ECE mobil uporabljajo posodobljeno verzijo 2.2., ki vsebuje nove funkcionalnosti.

Več kot 15.000 lastnikov pametnih telefonov, s programsko opremo IOS in Android, si je do sedaj naložilo aplikacijo, ki je prva ponudila možnost upravljanja energentov na pametnem telefonu, skupaj z množico drugih uporabnih informacij. Uporabniki jo največkrat zaženejo, ko želijo sporočiti stanje števca za obračun energije po dejanski porabi in za preverbo plačil. V ECE so s posodobljeno verzijo še bolj povezali storitve za svoje kupce, saj aplikacija vsebuje tudi povezavo v njihovo spletno trgovino ECE Shop.

V ECE beležijo konstantno rast uporabe njihovih digitalnih platform (poleg mobilne aplikacije še portal Moj ECE in spletne stran ece.si), kar sovpada s trendom digitalizacije, ki ga doživljamo v vseh branžah. Ključne funkcionalnosti aplikacije ostajajo:

• Sporočanje stanja števca električne energije
• Pregled porabe in primerjava porabe energentov s prejšnjim letom
• Pregled plačil računov
• Naročanje energentov in urejanje pogodbenega odnosa z ECE

Za obračun po dejanski porabi ni treba čakati v vrsti, saj imate jasen pregled nad porabo in financami. 

Za merilna mesta, kjer daljinsko merjenje še ni vzpostavljeno, ima aplikacija priročno rešitev, saj uporabniku odčitka dobavitelju ni potrebno javljati v klicni center ali pošiljati po elektronski pošti. To lahko stori kar s pomočjo aplikacije na svojem pametnem telefonu, v katero vnese podatke višje, nižje oziroma enotne tarife. 24 ur dnevno, 7 dni v tednu. Aplikacija omogoča tudi zelo nazoren prikaz porabe in stroškov energentov ter pregled plačil, kar se je izkazalo za zelo dobrodošlo za lastnike nepremičnin, ki jih oddajajo v najem. Oddaja naročil za energente (elektrika, plin biomasa) je prav tako možna s pomočjo aplikacije, kot tudi urejanje obstoječega pogodbenega odnosa (sprememba vrste dostave računa, prehod med ponudbami).

Uporabnik lahko preveri informativno porabo najbolj pogostih porabnikov električne energije v gospodinjstvu in najde sebi najbližjo polnilnico za električna vozila.

Sedaj je na voljo tudi informativni izračun mesečnega stroška 

S pomočjo aplikacije ECE lahko skočite tudi v spletno trgovino

Mnogo kupcev zanima kakšen znesek bodo zagledali na mesečnem računu, sedaj lahko to preverijo s pomočjo aplikacije, takoj po oddaji števčnega stanja oziroma po zaključku obračunskega obdobja. Dostop do spletne trgovine z več kot 600 izdelki s področij bele tehnike, avdio video opreme, računalnikov in izdelkov za dom je odslej integriran del aplikacije ECE mobil, vse aktualne ponudbe prilagojene posameznemu kupcu, pa shranjene v meniju Aktualno.