Dvoboj titanov

FOTO in VIDEO: Lastnika največjega penisa njegov največji rival obtožuje prevare

R.T.
5. 1. 2018, 09.18
Posodobljeno: 5. 1. 2018, 10.05
Deli članek:

Med Robertom Esquivelom Cabrero, moškim z domnevno največjim udom na svetu, in Jonahom Falconom, ki naj bi v tej »disciplini« zasedal drugo mesto, je izbruhnila umazana vojna.

Profimedia
Roberto Esquivel Cabrera

47-letni Newyorčan Jonah Falcon, ki se ponaša z orodjem, v vzburjenem stanju dolgim dobrih 34 centimetrov, je 55-letnega Mehičana Roberta Esquivela Cabrero nedavno obtožil, da si je do impozantne velikosti svojega penisa pomagal z utežmi. 

Youtube
Jonah Falcon se je zaradi incidenta na letališču na naslovnice zavihtel leta 2012.

Spomnimo, Cabrera, ki se ponaša s kar 48 centimerov dolgim falusom, je po dolgotrajni borbi z oblastmi lani dočakal priznanje invalidnosti. Mehičan, ki je vseskozi zatrjeval, da zaradi svoje »ovire« hodi le stežka, kaj šele, da bi bil sposoben za delo, je zdaj končno ponosen prejemnik invalidnine.

Falcon, ki je do leta 2015, dokler ni na sceno stopil Cabrera, veljal za faličnega prvaka, je nedavno javno pritrdil mnenju zdravnikov, ki so več let zatrjevali, da »kolosos« novega rekorderja ni plod naravne rasti. Pod kožo, ki si jo je razvlekel z uporabo uteži, pravi Falcon, naj bi bil njegov ud povsem »normalen.« »Njegov penis ni dolg 48 centimetrov. Zdravniki so to potrdili in dejali, da bi lahko imel povsem običajno spolno življenje, če bi mu jo obrezali,« je dejal za The Sun. »Gre za goljufijo, vse skupaj se mi zdi smešno, on pa je videti nekako obupan,« dodaja nekdanji rekorder.

Drama na letališču

Falcon se je na naslovnice svetovnih medijev prebil leta 2012, ko so ga na letališču v San Franciscu zaradi sumljive izbokline na hlačah preiskali varnostniki. Sam trdi, da je njegov falus dolg dobrih 34 centimetrov. Kmalu po tem dogodku se je o svojem življenju z mednožnim ponosom razgovoril na britanski televiziji. »Ko pogled usmerim tja dol, ne vidim nič posebnega, vendar je občutek vseeno prijeten,« je dejal. Da je drugačen, je prvič spoznal, ko je bil star deset let in ko so ga sošolci v slačilnici začeli gledati po strani, je razkril. »Takrat je bil dolg 20 centimetrov, zdaj je približno 23, v erekciji pa dobri 34 centimetrov.« Pojasnil je še, da je zaradi sramežljivosti zavrnil že več ponudb za nastop v pornografskem filmu. »Tega ne zmorem pred očmi javnosti. Sem nastopač, vendar ne pred drugimi ljudmi,« pravi.