Zanimivosti

Naravna krema proti gubam, ki zares deluje

Oglasno sporočilo
15. 12. 2017, 09.26
Deli članek:

V poplavi kozmetičnih izdelkov in blagovnih znamk je težko izbrati kozmetiko, ki dejansko deluje in ne vsebuje nevarnih in škodljivih snovi.

Z veseljem naznanjamo, da se je gubic vendarle mogoče znebiti, zahvaljujoč se naravni kozmetiki Lux-Factor in njihovi izredno učinkoviti kremi proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s 100 % naravno hialuronsko kislino, ki prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Čudežna kremica, ki z rezultati postreže že po 2 tednih uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. 

Hialuron evropskega porekla
Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, niti ni testiran, da lahko zagotovi optimalne rezultate. K sreči 4D Hyaluron krema proti gubam vsebuje izključno 100 % naravni hialuron evropskega porekla, ki je edinstvene kakovosti. Gre za dragoceno učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože. Hialuron evropskega porekla brez škodljivih stranskih učinkov na dolgi rok zagotavlja videz gladke in mladostne kože ter izboljšuje samo strukturo kože.

Pred in po 2 tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron.

Osupljivi rezultati pred in po 2 tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron.


Natalija Verboten, pevka
"Na obrazu imam izredno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema proti gubicam zadetek v polno! Že po 2 tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča. Sedaj sem že več kot leto dni zadovoljna uporabnica."

b073b18e468c685a7b99887449348637.jpeg

Bi želeli še sami preizkusiti trenutno najbolj učinkovito kremo proti gubicam na našem tržišču, ki mimogrede tudi NI testirana na živalih?

Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50 % popustom, samo na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07!

Pssst, preverite še to akcijsko ponudbo!