Kakšna je vaša duša

Kaj vse razkriva vaša najljubša sladkarija

Pe.R.
17. 12. 2017, 10.00
Deli članek:

Te dni pogosteje posegamo po sladkih priboljških, jih prejemamo v dar ali z njimi razveseljujemo svoje bližnje. Morda vam bo spodnji zapis v pomoč pri nakupu ali pa bo razkril vaše skrivnosti.

Profimedia
Ljubitelji lizik ste morda malo bolj zadržani, saj svoje srce odprete zelo počasi.

Ste vedeli, da lahko že izbira določene sladkarije o vas pove več, kot bi si želeli izdati sami? Preverite in odkrijte svoje skrivnosti.

Ljubitelji čokoladic se bili že v šoli športnega duha in to ste prenesli tudi v svoje nadaljnje življenje. Obožujete prosti čas in vikende, ki jih radi preživite aktivno. Ljubitelji karamele pa pogosto za prijatelje in znance izbirate ljudi, za katere mislite, da vas lahko nekaj naučijo. Ste zaprti ljudje, sprostite se v družbi dobrih prijateljev.

GUMIBOMBONI

Če so vam najljubši barvni gumijasti bomboni, ste velik otrok po duši. Ste zelo optimistični in se radi obdajate z ljudmi, ki razmišljajo na podoben način. Predvsem pa imate radi pozitivne ljudi. Prijatelji o vas razmišljajo kot o toplem človeku, polnem življenja, veselja do druženja in zabave.

LIZIKE

Ljudje, ki obožujejo lizike, so velikokrat zelo zadržani in zaprti vase. Vi niste oseba, ki bo potegnila odločilne poteze v razmerju, ne v ljubezenskem ne v prijateljskem. Človeka radi najprej dobro spoznate, šele nato ste mu pripravljeni odpreti svoje srce. 

TEMNA ČOKOLADA

Ste zreli in zelo racionalno razmišljate, zavedate pa se tudi tega, kaj je za vas dobro in kaj ne. Za vas velja, da boste raje popili kozarec dobrega vina kot pa sladek koktajl. Obožujete intimno in intimna, manjša druženja. 

Profimedia
Ljubitelji temne čokolade ste zreli in premišljeni. Zavedate se, kaj je za vas dobro in kaj ne.

BARVITI BOMBONI

Ste pustolovec po duši in ste vedno pripravljeni na dobro potovanje, o katerem morda do zdaj niti niste razmišljali. Ljudje vam težko sledijo, saj ste impulzivni in strastni.

ŽVEČILNI GUMIJI

Ste polni energije – kje jo črpate? Ste ambiciozni in vedno v pogonu, vseeno pa včasih hitro izgubite potrpljenje. Ste človek, ki zjutraj kar poleti iz postelje in ob tem ne potrebuje budilke. 

Profimedia
Takšni ste ljubitelji »čigumijev« – nasmejani in polni energije.

KISLI BOMBONI

Ni veliko ljudi, ki bi vam bili podobni. Živite na robu, ljudje pa vas opisujejo kot najbolj zanimivo osebo, ki jo poznajo. Ste impulzivni, neustrašni, v neznanih situacijah se odlično znajdete.

Profimedia
Imate radi razigrane, barvne bombone? Seveda, saj najbolje pockrljajo vašo pustolovsko dušo.