Najbolj iskani

Na seznamu tudi "naša" Melania Trump

T.L.
13. 12. 2017, 13.08
Posodobljeno: 13. 12. 2017, 13.27
Deli članek:

Prevladujejo spolni predatorji, Melania pa se je znašla na sedmem mestu.

Profimedia
Melania Trump na sedmem mestu med najbolj iskanimi v brskalniku Google.

Tehnološki gigant Google je objavil seznam 10 najbolj iskanih oseb v letu 2017. Na seznamu pa se je znašla tudi "Slovenka v Beli hiši" Melania Trump. Na seznamu desetih najbolj iskanih pa ni najti njenega moža, Donalda.

Najbolj iskano ime leta 2017 je v Googlovem iskalniku nekdanji voditelj ameriškega šova Today Matt Lauer, ki je nedavno zaradi obtožb o spolnem nadlegovanju ostal tudi brez službe. Za njim se je uvrstila Meghan Markle, novopečena zaročenka britanskega princa Harryja, tretji med najbolj iskanimi pa je padli spolni predator, hollywoodski producent Harvey Weinstein.

Sledi nekdanji svetovalec za nacionalno varnost ZDA, general Michael Flynn, igralec Kevin Spacey (ne zaradi igralskih dosežkov, ampak tudi on zaradi obtožb o spolnem nadlegovanju), Bill O’Reilly (bivši voditelj popularne oddaje na televiziji Fox News, ki so ga odnesle obtožbe o spolnem nadlegovanju), na sedmem mestu najbolj iskanih pa se je znašla Melania Trump. Sledi ji igralka Kathy Griffin (škandal s Trumpovo lutko z odrezano glavo), Milo Yiannopoulos (provokativni konservativec, ki je tudi obraz gibanja alt-right) in igralka Gal Gadot (zahvaljujoč vlogi v filmu Wonder Woman).