Zanimivosti

Heineken afterwork petki v decembru

Oglasno sporočilo
8. 12. 2017, 10.35
Posodobljeno: 8. 12. 2017, 10.41
Deli članek:

December je mesec daril, druženja in zabav. Letos podarjamo vse troje!

Ne zamudi decembrskih petkovih afterwork druženj in pridi na Heineken točeno pivo. Poišči Heineken hosteso v izbranih lokalih v popoldanskih urah in plačaj z objavo #Heinekentoceno na FB ali IG ;)

Tudi ti sicer najraje piješ točeno? Potem smo tudi zaradi tebe k nam pripeljali svetovno novost. Na prvi pogled jo boš prepoznal po dizajnerski kupoli, na prvi okus pa zaznal svežino in prepoznaven okus piva Heineken. O čem govorimo? Kultnim zelenim stekleničkam se pridružuje mala revolucionarna naprava za točenje Heineken piva, Blade. Sveže točeno Heineken pivo trenutno strežemo že v več kot 40-ih lokalih po celi Sloveniji. Povprašaj zanj in uživaj odgovorno.
Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”


Heineken afterwork decembrska druženja:
Playa Ljubljana BTC, vsak petek v decembru med 15.00 in 17.00 uro, pridi na Heineken točeno, poišči hosteso in plačaj z objavo #Heinekentoceno na FB ali IG ;)

MM bar Maribor, vsak petek v decembru med 15.00 in 17.00 uro, pridi na Heineken točeno, poišči hosteso in plačaj z objavo #Heinekentoceno na FB ali IG ;)

Snack Bar Koper, vsak petek v decembru med 16.00 in 18.00 uro, pridi na Heineken točeno, poišči hosteso in plačaj z objavo #Heinekentoceno na FB ali IG ;)