Samo poročene

Bogata vdova je strah in trepet londonskih žensk

U.K.
6. 12. 2017, 20.30
Deli članek:

Gweneth očitno uživa v družbi poročenih moških in sama trdi, da lahko varanje celo reši nekatere zveze. No, žene njenih ljubimcev niso tega mnenja.

Arhiv
Gweneth verjame, da celo pomaga parom, ki bi se drugače ločili.

Gweneth Lee je bogata finančna svetovalka, ki je pred približno desetimi leti zaradi raka izgubila moža, in takrat je sprejela odločitev, ki je za marsikoga šokantna. Gweneth, ki je danes stara 47 let, se je namreč takrat prijavila na spletno stran, ki je namenjena aferam poročenih ljudi. Dejansko ima bogata vdova razmerja samo s poročenimi moškimi.

Arhiv
Gweneth je povedala, da se z moškimi dobiva po vsem svetu.

Več kot 100 partnerjev

Gweneth je povedala, da je bila že z več kot sto moškimi in verjame, da je to rešilo njihova razmerja z ženami oziroma stalnimi partnericami ali da je rešilo razmerja vsaj nekaterim izmed njih. »Sem popolna rešitev za nesrečne može,« je dejala Gweneth in dodala, da veliko žena ve, da moški hodijo k njej. »Same nočejo več seksati ali pa nočejo seksati z njimi in si samo želijo, da bi bili njihovi partnerji srečni. Tako jih sploh ne moti, da moški hodijo k meni.« Verjame, da tudi žene, ki ne vedo, da njihovi možje hodijo k njej, pri vsem skupaj kvečjemu pridobijo. »Moški nimajo čustvenega razmerja z menoj, želijo si samo seks, jaz pa tudi, in tako lahko brez pretirane slabe vesti ostanejo s svojimi ženami, jim nudijo varnost, jaz pa vskočim, ko potrebujejo nekaj več.«

Bivši fotomodel

Gweneth je bila sicer nekoč fotomodel, ko pa je spoznala svojega moža, ki je bil naftni mogotec, je to delo prenehala opravljati. »Vem, da mnogi ljudje obsojajo, kar počnem, a v resnici številnim parom pomagam. Večina teh ljudi bi se ločila, če ne bi imeli mene – da dajo iz sebe, kar jih teži. Dejstvo je, da je ogromno britanskih parov v težavah, še posebej med ljudmi srednjih let, ki imajo otroke. Mnogo parov je skupaj že desetletja in imajo stresna življenja. Veliko žensk se zaradi tega seksualno zapre in spolnost izgine iz njihovega življenja. Ženske to praznino pogosto zapolnijo z otroki in prijatelji, moški pa tega ne morejo in hrepenijo po spolnosti ter predvsem po vznemirjenju. In jaz jim to ponudim.«

Kritike

Seveda so Gweneth mnogi takoj napadli, češ da ženske hrepenijo po istem oziroma da skok v posteljo z drugo ali drugim ni rešitev. Sprašujejo jo o tem, koliko družin je vendarle razbila, a Gweneth očitke zavrača, češ, če moški svojih žensk ne bi varali z njo, bi pa s katero drugo. Poudarila je tudi, da verjame, da bi bilo za ženske dobro, da v primerih, ko se ne počutijo spolno potešene, najdejo pač moško različico nje. »Mnogo je žena, ki imajo afere, njihovi moški pa so zvesti,« je dodala Gweneth. Skok čez plot najverjetneje ni rešitev za težave; dejstvo je, da celo nekateri psihologi verjamejo, da lahko obojestransko varanje nekaterim parom v zvezi pomaga, vendar jih po drugi strani toliko več uniči.