Zanimivosti

ATRIX - Svet varnih naložb v KRIPTOVALUTE

Oglasno sporočilo
29. 11. 2017, 09.22
Posodobljeno: 30. 11. 2017, 09.03
Deli članek:

Slovenska ekipa je razvila prvo varno kriptovaluto.

ATRIX (www.atrix.io) je premaknil meje varnosti in našel odlično rešitev za vse, ki si želijo vstopiti v kriptosvet in se zavarovati pred izjemno volatilnim trgom. Z 80-odstotno garancijo za pet let prav gotovo spadajo med investicijske izjeme na tem področju.

Spregovorili smo z direktorjem podjetja ATRIX Adelom Djutovičem, ki je Sloveniji že postavil zelo znano in uspešno spletno stran za prodajo hotelskih paketov MEGABON ter ima bogate dolgoletne izkušnje na področju tehnologije in interneta. Zaupal nam je kar nekaj uporabnih informacij.

Po obsežnih raziskavah smo ugotovili, da je kritpotrg relativno neizkoriščen.

Trenutno v ICO (Initial Coin Offering – zbiranje denarja za zagon podjetja, ki ponuja kriptovaluto) in obstoječe kriptovalute vlaga le med pet in sedem milijonov ljudi po vsem svetu, vrednost celotnega trga kritpovalut pa je že blizu 300 milijardam dolarjev. V primerjavi s trgom zlata ali delnic je trg kriptovalut veliko manjši. To lahko pripišemo njegovi pionirskosti, pa tudi dejstvu, da je ta trg nereguliran, zato predstavlja veliko tveganje za investitorja ali uporabnika.

Oseba, ki se poda v svet kriptovalut, naleti na več težav/ovir:

• Vrednost kriptovalut je trenutno odvisna le od ponudbe in povpraševanja na kriptoborzah, kar pomeni, da nobena cena kriptovalute trenutno ni odvisna od uspešnosti projekta, ki ga predstavlja. Vse je odvisno le od špekulacij.

• Trg kriptovalut je izjemno volatilen, kar pomeni, da lahko kriptovaluta na dan izgubi tudi med 50 in sto odstotki svoje vrednosti. To seveda pomeni velike finančne izgube za uporabnika.

• Največja težava pa je nereguliranost trga in nezaščitenost uporabnika kriptovalut. Ker je trg kriptovalut odprt, vzpostavitev ICO (ponudba za investitorje v kriptovaluto) pa je relativno preprosta, se pojavljajo podjetja, ki ICO predstavljajo, samo da bi pridobili finančna sredstva, končnega izdelka pa ne dostavijo. Vlagateljem se investicija ne povrne, proti tem podjetjem/osebam niti ne morejo ukrepati.

Ravno varnost kriptotrga je za nas najpomembnejša, zato smo si pri ATRIX zadali misijo, da ustvarimo varno in zanesljivo kriptovaluto ter ekosistem, ki uporabniku omogoča varno investiranje v kriptovalute in varuje njegovo investicijo (Crypto investing 2.0 – nova era načina investiranja, ki se bo začela z ATRIXOM).

Smo edini na svetu, ki investitorjem v naš token ponuja 80-odstotno garancijo na vložek za pet let. Ne ponujamo le kriptovalute z garancijo, ponujamo prvo kriptovaluto z možnostjo posojila, ki je varna, transparentna, uporabna, v prihodnosti pa jo bodo obravnavali in sprejemali v obliki garancij za banke.

Upamo, da bodo tovrsten primer dobre prakse (varnost uporabnika) začeli uporabljati vsi v industriji kriptovalut, prav tako pa si želimo, da država naš sistem postavi v pravilnik regulacije in od vseh projektov zahteva ZAŠČITO UPORABNIKA pred izgubo denarja v procesu investiranja v zagonska podjetja.

Pomembno je razumeti, da kriptotrg obstaja izključno zaradi uporabnikov, ki v začetni fazi predstavljajo ključne investitorje za zagon podjetij, zato je nujno postaviti pravila, ki bodo določala varnost vseh investitorjev. BUYBACK GUARANTEE bo služil kot varovalka za uporabnika, če podjetje ne doseže obljubljenih načrtov (razvoj tehnologije, za katero je od uporabnikov prejel denar) in ne izvede preboja med uspešne projekte.

ATRIX bo s tehnološkimi rešitvami delal v dobrobit vseh investitorjev, uporabnikov tokenov, dobrobit države in vseh organov, ki bodo želeli pomagati pri regulaciji in vzpostavitvi varnega okolja za kriptovalute, kajti ekosistem, ki ga razvijamo, ne bo uporaben le za kriptosvet, uporabiti ga bo mogoče tudi na področju države, bank in drugih institucij. Stremimo k temu, da postavimo okolje, v katerem bodo lahko podjetja svoj produkt predstavila v varnem okolju.

Vabimo vas na brezplačno predavanje in predstavitev kriptovalute ATRIX, ki bo potekala 5.12 ob 18h v ljubljanskem Koloseju.

Dotaknili se bomo naslednjih tem :

- KAJ SO KRIPTOVALUTE
- KAKO DELUJEJO KRIPTOVALUTE
- ANALIZA TRENDOV
- KAKŠNE SO PREDNOSTI IN SLABOSTI KRIPTOVALUT
- KAKO VARNO INVESTIRATI
- PREDSTAVITEV ATRIX PROJEKTA

Brezplačno vstopnico si zagotovite tukaj.

Spletna stran ATRIX : www.atrix.io