Zanimivosti

Z električno zobno ščetko do čistejših, bolj zdravih in bolj belih zob

Oglasno sporočilo
22. 11. 2017, 09.48
Posodobljeno: 22. 11. 2017, 10.38
Deli članek:

Dokler ne preizkusite električne zobne ščetke, ne morete vedeti, kakšni so zares čisti zobje.

Električna zobna ščetka

Bržkone si kot dolgoletni uporabnik klasične zobne ščetke mislite, da je to pretiravanje in da vašim zobem tudi z običajnim ščetkanjem nič ne manjka. Morda je temu res tako, vendar vas vabimo, da kljub temu preizkusite, kaj vam lahko ponudi električna zobna ščetka, kakršna je Philips Sonicare. Spoznali boste, da vaši zobje po ščetkanju še nikoli niso bili tako gladki, občutek čistoče in svežine pa še nikdar tako pristen. Že tako učinkovito ščetkanje lahko še nadgradite z zmogljivo zobno prho, kot je Philips Sonicare AirFloss Ultra, ki brez težav očisti tudi vse medzobne prostore in poskrbi za bolj zdrave dlesni.

Kaj zmore 62 tisoč potez električne zobne ščetke?


Ščetkanje zob je opravilo, ki so nam ga privzgojili že v najmlajših letih. Malce starejši se gotovo spominjate simpatičnih zajčkov, ki so nas v otroških časih pozivali k umivanju zob pred spanjem. Tudi mlajše generacije so dobro seznanjene z vlogo zobnih mišk in vil, predvsem pa s pomenom rednega ščetkanja za zdravje zob. Pravilno je, da ohranimo to zavedanje o vzdrževanju ustne higiene tudi v odraslem obdobju. A tudi najbolj vneti uporabniki klasične zobne ščetke med nami bodo morali priznati, da njihovo orodje preprosto ni kos sodobni tehnologiji. Električne zobne ščetke, kakršne so Philips Sonicare, namreč v času dvominutnega ščetkanja naredijo kar 62 tisoč gibov, kar je več, kot jih z običajno ščetko naredite v celotnem mesecu! Takšno število potez zagotavlja, da nežne ščetine v celoti odstranijo ostanke hrane in zobne obloge tudi na najtežje dostopnih mestih. Ko se ščetine izrabijo, preprosto zamenjate glavo za zobno ščetko in vaša električna zobna ščetka je pripravljena na nove izzive.

Glava zobne ščetke

Rešitev za bolj bele zobe


S sonično zobno ščetko lahko dosežete še več. Si želite nasmešek, kot ga imajo filmske zvezde? Bleščeče beli zobje v vseh kulturah veljajo za simbol lepote in zdravja. Z leti žal naši zobje izgubijo nekaj svoje beline, sploh če zanemarjamo redno ščetkanje. Svoje dodajo tudi cigarete, kava, pravi čaj, vino in ostale pregrehe, ki se jim težko upremo. Toda ni vse izgubljeno, saj lahko električna zobna ščetka vašemu nasmehu povrne nekdanji sijaj. Z redno in pravilno uporabo bodo namreč zobje postali do dva odtenka svetlejši, vaša sklenina pa bo še bolj zdrava kot prej. Takšno izboljšanje videza zob je tudi povsem varno, saj ne temelji na postopkih beljenja, ki so lahko agresivni in škodljivi do zobovja.

Otroci bodo vzljubili ščetkanje zob


Ena največjih težav staršev in vzgojiteljev je, kako otrokom vcepiti veselje do umivanja zob in pri tem ne prestopiti meje ukazovalnosti, zaradi katere bi lahko zasovražili ščetko. Električna zobna ščetka Philips Sonicare for Kids, izdelana posebej za otroške zobe, zato uvaja nekaj povsem novega. Ščetkanje zob spremeni v igro in nagrajuje otroke za njihovo pridnost! Interaktivna zobna ščetka je povezana z aplikacijo, ki na zabaven način motivira otroke in nagradi njihov trud. Med ščetkanjem lahko na zaslonu tablice ali telefona lovijo nadležne bakterije, ki povzročajo karies, in tako tudi dejansko očistijo vse kotičke svojih zob. Poskrbljeno je tudi za privlačen videz teh električnih zobnih ščetk za otroke, saj lahko ročaj oblepijo z različnimi pisanimi podobami in na ta način ščetko naredijo povsem svojo. Električne zobne ščetke za otroke so zaradi svoje zmogljivosti in natančnosti tudi najboljši način za umivanje otroških zob. Skupaj z aplikacijo bodo iz ščetkanja zob ustvarile navado, ki bo otrokom ostala kot ena najboljših popotnic v življenju.