Nebeškoskop

Duhovni vodniki so spregovorili za nas

S.N.Č.
12. 11. 2017, 09.00
Deli članek:

Poleg angelov nas na Zemlji spremljajo prav posebni pomočniki – duhovni vodniki, nebeška bitja, ki so bila nekoč že inkarnirana na Zemlji.

Dreamstime
Duhovni vodniki morajo v nasprotju z angeli skozi temeljito pripravo, s katero se zagotovi ustrezno in pravilno vodstvo brez vmešavanja v svobodno voljo tiste osebe, ki ji bo duhovni vodnik pomagal. P

V nebesih duhovni vodniki predstavljajo ljudi, ki so nam bili v času njihovega življenja na Zemlji na dušni ravni izjemno blizu. To so naše preminule babice, dedki, mame, očetje ...

Včasih so to tudi druge duše in bitja, s katerimi smo sicer povezani že od nekaj, vendar jih tukaj, v tem času in prostoru, nismo nikoli poznali, saj so se prenehali inkarnirati že dolgo pred našim rojstvom.
In njihova ljubezen je prav unikatna. Zato so tokrat spregovorili za vas. V ateljeju Potovanje duše so združili njihovo rdečo nebeško nit po astroloških znamenjih.

Kozorog: ne vrzi puške koruzo

Toliko je stvari in odnosov, ki jih želiš urediti. Nato pa pride težka energija, ki nastavlja prepreke. In takrat se vprašaš: »Čemu?« In puška v koruzi se zdi edina možnost. Pa ni. Vse tvoje preizkušnje imajo smisel. Ti si želiš skozi vse te energije, zato da se navadiš »iti do konca«. Narediti vse, kar je potrebno, za neko izpolnjeno željo ali razrešeno težavo. Pomagam ti, da boš za to nagrajen. Četudi se bo kje kaj izšlo drugače, ti ostane vsaj mir v srcu – da si storil prav vse.

Vodnar: dvigni glavo

V življenju so te velikokrat prizadeli in še se pojavijo ljudje, ki te želijo prepričati, da si šibka oseba, ki bo sklonila glavo in začela dvomiti o sebi. Pa nisi. Življenje te je razvilo, tvoja duša te je okrepila. Začni hoditi pokončno. Nikar se ne pusti prepričati, da nisi vreden. Naj se te težka mnenja ljudi ne dotaknejo. Vseeno je bolje pogledati nazaj in jih pustiti za seboj kot pa skloniti glavo in gledati navzdol. A nikar ne pozabi pogledati tudi navzgor – tam sem jaz. Verjamem vate.

Ribi: zaupaj, kajti vse se bo obrnilo na bolje

Tvoj boljši jutri je že zapisan in nebeško podpisan. Karmične nagrade so že na poti, a vseeno potrebujejo naročje, ki jih bo gostoljubno sprejelo. Vse je že odločeno, in to v tvoj prid. Kar ti želim položiti na srce, pa je, da ne blokiraj tega procesa s strahovi in nezaupanjem. Ne išči rezervnih ali črnih scenarijev. Drži se svojih ciljev in namenov ter izstreli puščico ljubezni v nebo – in tudi v mojo smer.

Dreamstime
Vloga duhovnega vodnika je svobodna izbira in izhaja iz pristne želje po ljubezni.

Oven: spusti preteklost

Kako lepa je lahko tvoja pot, a kaj ko je ne opaziš v trnih preteklosti, ki vedno znova bodejo tvoje srce. Preteklost te je nekaj naučila. Navsezadnje te je tudi izoblikovala. A to ne pomeni, da te je dokončno definirala. O ne, ni treba, da se »slabo« ponovi. Ni treba, da se preizkušnje ponavljajo. Ponavljajo se le, če so neosvojene in ves čas v srcu na novo obnovljene. Spusti žalost, krivdo in obžalovanja.

Bik: stopi, pot je že pripravljena

Velikokrat ne stopiš na svojo pot, na katero smo zate že položili rdečo preprogo obilja. Takrat najdeš veliko razlag, zakaj je tvoj korak težak. Nimaš časa. Ni še pravi trenutek. Danes ti želim prišepniti, da noben od teh glasov ne drži. So le prestrašeni možiclji v tvoji glavi, ki pa niso tvoji prijatelji. Pot je že pripravljena. Bolje je skočiti v neznano kot pa živeti v energiji, ki zastaja. Kajti v tem skoku ne boš sam.

Dvojček: naj zapoje ljubezni napev

Dvigni svojo energijo srca in ga napolni z ljubeznijo. V tem obdobju potrebuješ čutiti, da si ljubljen. Potrebuješ objeme, lepe besede in druženja z ljudmi, ob katerih je tvoje srce mirno in srečno. Če si v zvezi, se poveži s partnerjem in neguj romantiko. Povej mu, da si to želiš. Če si samski, me prosi, da te pripeljem do sorodne duše, ki bo lahko pobožala tvoje življenje. Nato glej skozi oči ljubezni.

Rak: sledi najprej svojemu srcu, šele nato svetu

Ti si tako dobrohotno bitje, da si želiš dobro za vse. Želiš si, da bi bili srečni, in vedno se vprašaš tudi, kako lahko tvoja prisotnost pripomore k temu. Čestitam ti za ljubezen, a vseeno – na svetu si zase najprej pomemben ti. Slišati mnenje ti pride prav za novo izkušnjo, a končne odločitve, ki jih sprejmeš za svoje življenje, naj bodo – tvoje. Začuti jih. In temu sledi. Ko si ti srečen, znaš srečo deliti, in če te sreče ni, nimaš veliko dati.

Lev: ogrni se v odejo miru

Tvoja čustva so bila v zadnjem času kot vulkan. Morda te je živcirala okolica, morda so ti obveznosti predstavljale breme. Te nabrane energije so iskale pot, da se izločijo, a vsekakor ne želiš, da bi ubrale pot, ki bi ranila srce tvojih najbližjih. Jaz te razumem in vem, da potrebuješ mir. Ustvari svoj tempelj miru s tišino, povezavo z naravo, dobro knjigo in z vsem, kar lahko ponovno odpre tvoje srce v ljubezni in sočutju do sebe in drugih.

Devica: teci na maratonu življenja

Čas je, da si postaviš višje cilje kot kadarkoli in da lahkotno hojo spremeniš v maratonski tek, ki prinaša trofejo. Duša kliče po spremembah, ustvarjalnih projektih. Ne želi se dolgočasiti v rutinah in površinsko preživetih dnevih. Daj prednost svojim željam, saj si dolgo na prvo mesto dajal potrebe drugih. Čas je, da ti vrnejo uslugo in se oni prilagodijo tebi. Prosi me za uvide v sanjah, za znake v fizičnem svetu, in da ti pripeljem prave ljudi. Nato pa le steci.

Tehtnica: kar daš, to dobiš

Deli dobro. Ne ocenjuj, kako bo dobro prišlo nazaj k tebi. Če si ponudil roko pomoči, potem bo ta roka podana tudi tebi. Morda se res ne bo vrnila iz enakega vira, a vrnila se bo. Nikar se ne predajaj občutkom jeze, da se ti dogaja krivica, kajti če sprožiš take občutke, ti bodo sledili kot senca. Spremeni razmišljanje, verjemi v vesoljno modrost in v to, da vedno poravna dobro z dobrim, saj drugače ne zna.

Škorpijon: naj utihne glas sveta, da bi slišal svojega

Glasovi prijateljev, sodelavcev, glasovi na televiziji in radiu, glasovi, kamorkoli greš. Vsak izmed njih dovaja svoje informacije – negativne in obremenilne za tvoj senzibilni sistem. To se pokaže v padcu energije. Predstavljaj si tipko za izklop. Čas je, da jo pritisneš. Ljudem daj vedeti, da ne želiš sodelovati v negativnih vibracijah, in skušaj nekaj časa preživeti sam. V trenutkih samote poišči nekaj, kar boža tvojega notranjega otroka.

Strelec: deževalo bo obilje 

Zate je prišel čas, da zapreš dežnik previdnosti, saj bo zate deževalo obilje. V tem obdobju bo vsaka tvoja misel mogočna ustvarjalka. Če jih uspeš obrniti v kreiranje uspeha, finančne svobode in podobno, se bo vse, na čemer boš delal, podvojilo oziroma pomnožilo. Naravnaj se na veliko pozitivnega ustvarjanja. Ne poslušaj tistih, ki obupujejo, da je »slabo«, kajti to ni tvoja resničnost. Podpirajo te poslovne priložnosti, selitve, podpisi pogodb in še in še. Zdaj je čas za to. Dobro ga uporabi.