Prejšnje življenje

VIDEO: Rus trdi, da je prej živel na Marsu

J.P.
7. 11. 2017, 11.22
Posodobljeno: 7. 11. 2017, 11.27
Deli članek:

Znanstveniki mu že od malega ne znajo priti do dna.

Project Camelot
Boriska Kiprijanovič

Že 20 let ve stvari, za katere ni razlage. Njegovo poznavanje vesolja se je, kot se zdi, vzelo od nikoder, mu padlo v naročje. A očitno ne – Boriska Kiprijanovič (20) trdi, da je živel na Marsu, preden se je ponovno rodil na Zemlji.

Izreden dar

Starša trdita, da je spregovoril že nekaj mesecev po rojstvu. In da jima je pogosto govoril o stvareh, o katerih z njim prej nista nikdar razglabljala. Denimo o zunajzemeljskih civilizacijah. Do drugega leta je znal brati, pisati in risati. Starša sta njegovo izjemnost prvič prepoznala v tednih po rojstvu, ko mu ni bilo več treba podpirati glave.

Povezava

Boriska je sicer iz Volgograda, a je dom zanj nekoč bil od vojne razdejani Mars, katerega naj bi si v davni preteklosti pokorila jedrska katastrofa. Nekaj čez dva metra visoki Marsovci, ki naj bi dihali ogljikov dioksid, menda še živijo pod površjem planeta. Če gre verjeti Rusu, so nesmrtni – starati se nehajo pri 35 letih. Seveda so tehnološko zelo napredni.

Še kot šolar je razlagal o povezavi med Marsovci in Egipčani in kako naj bi v preteklosti Zemljo obiskal kot pilot. Dejal je tudi, da se bo življenje na našem planetu občutno spremenilo, ko bo »odklenjena« sfinga v Gizi. Mehanizem naj bi se skrival za enim od uhljev.