NEZAUPANJE

Besede angela Rafaela so popolnoma jasne

S.N.Č.
1. 11. 2017, 17.45
Deli članek:

Ko nenadne spremembe zavzamejo naše življenje, se nam velikokrat zdi, da se bo vse porušilo. Zaupanje, da take spremembe prinašajo nekaj boljšega, pa težko sprejemamo.

Dreamstime
Rafael zdravi tako, da spodbuja pretočnost energije v telesu in poskrbi za energetsko čiščenje.

Smo v neznanem položaju in seveda ne vemo, kaj to pomeni za prihodnost in jutrišnji dan. V mnogih ljudeh se zato sproži močan stres, ki še dodatno obremeni ne samo telo, temveč tudi številne ostale stvari.

In kadar potrebujemo podporo, zdravilca Cristy in Mihael Žmahar prisegata na nadangela zdravljenja Rafaela. Njegove razlage in navodila sta delila z nami …

Dreamstime
Prelepi močno zeleni listi, ki med vizualizacijo padajo na vas, vas očistijo.

Zdravljenje izgube

Ljudje težko sprejemamo izgube – ljubljenih oseb, kariere, denarja, lastne poti, identitete ... Ko se nekoga ali nekaj izgubi, pride do težkega čustvenega stanja, v katerem posameznik težko vidi dobro, kar je tudi razumljivo. Najbolj boleča je ravno sprememba, ki nastopi ob izgubi. Težava je, da ko nekaj izgubimo, težko ponovno zaupamo. Veliko ljudi si po izgubi ne dovoli ponovno zaživeti iz strahu po ponovnem razočaranju. Sprašujejo se: »Kaj če bom spet prizadet?« To je mogočno energijsko stikalo, ki izklaplja možnost – iti naprej. Nadaljevati svojo pot. Po žalosti ponovno najti veselje. Verjeti, da je ponovno lahko vse v redu. Izgube so del igre življenja. Prinašajo spoznanja, solze, toda v njih se skriva tudi upanje.

VAŠA AKTIVACIJA: če si končno želite mirnejših voda, potem ko pride tako obdobje po izgubi, začnite majhno angelsko terapijo, ki jo polaga Rafael v vaše srce. Vsako jutro zaprite oči, naredite nekaj globokih vdihov in izdihov, predstavljajte si, da ste pod drevesom. Drevo ima liste močne zelene barve, nato pa nadangel Rafael te zdravilne liste strese na vas in vas z njimi očisti. Ko listi dovajajo zdravilne moči, si recite: »Sprejemam spremembe, ki so nastale, naj se preobrnejo v spremembe pozitivne narave. Rafael pozdravi vse boleče stvari in stke nove niti sreče.« To si ponavljajte tudi vsakič, ko začutite spremenjeno okoliščino in dvom, ki vas prestraši. Ne pričakujte več izgub. Dovolite si ponovno zaupati.

Zdravljenje stresa in slabega počutja

Kolikokrat se ne počutite dobro, pa pravite, da nimate časa za počitek, sprostitev ali meditacijo? To pomeni načrtno ignorirati potrebe telesa in njegove energije. Sploh se ne zavedate, da če denimo čutite strahove, telo pade v izjemen stres. Osredotočanje na strahove ta stres še poglablja. Kar po navadi naredite, je, da si naložite še več dela v upanju, da boste nadzirali nekaj, kar grozi, da se bo zgodilo. Po navadi strupena kombinacija. Če bi se ustavili in si rekli, da je prišlo do blokade, dali nepotrebna bremena na stran in se najprej posvetili sproščanju telesa v kombinaciji z meditacijo za razreševanje strahov, bi ugotovili, da se v največ odstotkih strah umakne sam od sebe. Če se je energija sprostila v nečem tako pomembnem, kot je fizično telo, velikokrat energijska sprostitev ostalih področij pride sama. Zato se poskusite tokrat odzvati drugače in ugotovili boste, da vas kremplji blokade lahko spustijo veliko hitreje, kot si mislite.

VAŠA AKTIVACIJA: vsak dan si vzemite vsaj 10 minut za meditacijo, najbolje zvečer. Pred spanjem pokličite nadangela Rafaela, globoko dihajte in si vizualizirajte zelen žarek v svojem telesu, ki za vas topi vse težke energije, toksine in podobno. Potem zaspite v zaupanju.

Rafael pravi: »Vse, kar doživimo, je odraz naših čustev. Vsaka izkušnja, ki je čustveno podprta (z negativo ali pozitivo), bo vsekakor začela voditi vsakdanjik – okoliščine, odnose, počutje telesa.«

Zdravljenje svoje življenjske poti

Največja zdravljenja lahko doživite ljudje, ki poznate svoj namen. Posameznik, ki ve, kam gre, čeprav je težko v času preizkušenj, bo imel v sebi zdravilni krog, ki bo sproti obdelal vdore težkih energij. Ljudje, ki ne vedo, kaj je njihov namen, sporočajo sami sebi, da ne poznajo vrednosti inkarnacije, kar na podzavestni ravni sproži zavračanje življenja. Rezultat so lahko izjemno trde okoliščine ali celo bolezni, ki jih sproži duša z namenom prebujenja. Ljudje rečejo, da namena ne najdejo. To ne drži. Namen ste vi. In vedno vam je dostopen, da ga odkrijete in zaživite. Ustavite vse, da boste našli svoj namen, ki vam bo dajal zagon življenja. In ko ga najdete, ga ne izpustite izpred oči, saj bo vaša luč v temi. Naredi vse, da boste prižgali to luč. Izobražujte se, razvijajte, berite knjige, opazujte. In vaša duša vam bo v vsem tem opazovanju pokazala, kaj je vaša pot.

VAŠA AKTIVACIJA: nekajkrat dnevno dihajte v svoje srce. Predstavljajte si, da je veliko in rdeče. Tako boste dvignili srčno frekvenco. In v tem srčnem dihanju začutite, da ste resnično živi. Hvaležni, da ste tukaj. In samo pustite to čutenje odprto. Da se čutite. Kdo ste … In verjemite, da bo to odprlo vrata vsemu, kar ste želeli. Lahko bo prišlo k vam.