Pojavijo se povsem naključno

FOTO: Brezup lastnikov ranča, ki ga že 20 let »terorizirajo« Nezemljani

R.T.
25. 10. 2017, 19.40
Posodobljeno: 25. 10. 2017, 19.48
Deli članek:

Lastnika ranča v zvezni državi Arizona si obupno prizadevata prodati posestvo, na katerem ju, kot trdita sama, že leta in leta »terorizirajo« zlonamerni Nezemljani. Cena? Pet milijonov dolarjev.

Facebook/John Edmonds
Na ranču imata sicer zavetišče za konje, vendar se pod zemljo skriva hudobija.

John in Joyce Edmonds iz mesta Buckeye v Arizoni trdita, da sta že dvajset let deležna rednih napadov Nezemljanov, ki jim sama pravita »sivci«. A zakonca Edmonds nanje nista nepripravljena, 58-letni John se rad zanese na svojo zbirko samurajskih mečev. Kot trdi, jih je skupaj pokončal že 18, običajno z obglavljenjem. Vendar John kljub temu priznava, da ima težavo, saj trupla tako imenovanih »sivcev« po smrti nemudoma izginejo, zaradi česar mu do danes še ni uspelo nobenega ohraniti in podrobneje proučiti.

Svoj ranč, imenovan Zvezdni prah, sta pred enajstimi leti že poskušala prodati. Takrat sta zanj zahtevala dober milijon dolarjev, po številnih nastopih na televizijskih šovih in vsesplošnem zvezdništvu sta ceno za slabih 40.000 kvadratnih metrov veliko posestvo zdaj dvignila na pet milijonov dolarjev.

Od kod prihajajo neuničljivi Nezemljani?

Zanimivo, da morda iz same zemlje. Ena od njunih teorij je ta, da je pod rančem, sicer zgrajenim leta 1977, zakopana vesoljska ladja ali, bolje rečeno, neznani leteči predmet. John pravi, da se »sivci« pojavljajo povsem naključno, pogosto celo v večjih skupinah, pri čemer Joyce dodaja, da so jo hudobe v spalnici nekdaj celo spolno zlorabile. Čudno dogajanje je potrdil tudi njun nepremičninski posrednik, ki je dejal, da so tamkajšnje nenavadnosti del vsakdana. Navrže še, da na posestvu sicer že dvajset let uspešno vodita zavetišče za konje.

Marsikateri zlobni jezik bi rekel, da gre zgolj za »dobro« marketinško potezo, če bi takšna poteza sploh bila dobra, a John ima dokaze, ki jih že vrsto let objavlja na svojem facebook profilu. Redno se pritožuje nad škodo, ki mu jo »sivci« povzročijo, in na kakšne vse načine ga »podžgejo.«

Enkrat so ga tako že pohabili, »nerazložljive« poškodbe pa naj bi utrpele tudi njune živali. Ob tem se rad razgnevi, da so mu pred dvema desetletjema ob vselitvi prikrili, da tukaj operirajo Nezemljani. Na bizarno dogajanje na posestvu je prvič postal pozoren, ko je nekega dne pohištvo nekdanjega lastnika čez noč pristalo v bazenu. Pazljivo torej z denarjem, hudobije so vsenaokoli.