Usojenost

Osupljive kombinacije med nekaterimi nebesnimi znamenji

S.N.Č.
21. 10. 2017, 17.02
Deli članek:

Občutek prave ljubezni je tako lep, da ga vsi iščemo. In če je oseba ob nas res prava, bosta v paru ostala, četudi okrog divja peklenska ujma.

Dreamstime
Najbolj romantičen par sta vsekakor ribi in škorpijon. Pri strani Vodnarja in dvojčka ne briga, kaj si o njiju mislijo drugi.

Astrologi so odkrili 12 kombinacij nebesnih znamenj, ki jim je usojeno, da bodo – če najdejo drug drugega – doživeli popoln spoj duš in src.

Pa si poglejmo, kateri pari so tisti, ki si tako zlezejo pod kožo, da se počutijo kot eno bitje z velikanskim utripajočim srcem.

OVEN IN VODNAR

Oba sta navdušena avanturista, ki se s pravo naslado čim pogosteje predajata vznemirjenem. Ko se začutita, se drug drugemu povsem odpreta in si želita vse početi v dvoje.

BIK IN RAK

Drug drugega razumeta in se tudi iskreno trudita drug drugega spoznati do obisti. Druži ju izjemna povezanost tako na čustveni kot fizični ravni, kar se vidi že na prvi pogled.

DVOJČKA IN VODNAR

Ta par se od drugih idealnih precej razlikuje. Že od začetkov zveze se namreč obema zdi, kot da sta skupaj od nekdaj, a oba nujno potrebujeta in drug drugemu tudi dopuščata občutek neodvisnosti.

RAK IN RIBI

Med njima obstaja povezava, ki jo lahko poimenujemo kar kozmična. Drug na drugega sta ponosna, njun odnos pa je iz leta v leto močnejši. Skupaj predstavljata neuničljivo silo, česar se tudi zavedata.

LEV IN STRELEC

Oba sta izjemno strastna, v ljubezni in v življenju nasploh iščeta predvsem užitke. Drug drugemu predstavljata oporo in inspiracijo, kot par pa tudi rada pomagata ljudem v težavah.

DEVICA IN BIK

Ujemanje med njima je več kot odlično. Obe zemeljski znamenji imata namreč lastnost, da se ju da oblikovati z lahkoto – kot glino. In drug drugemu se z veseljem in ležerno prepuščata.

TEHTNICA IN DVOJČKA

Temelj njune dobre zveze je intelektualna povezanost. Za komunikacijo nikoli ne uporabljata le telesne govorice, sinhronizirana sta na višjih ravneh ljubezni in čustev, kar se jima zdi največja vrednota odnosa.

ŠKORPIJON IN RAK

Izredno močna čustva, ki so lastnost obeh znakov, njune zveze ne naredijo intenzivne ali celo eksplozivne, ampak nasprotno: v uravnoteženem odnosu sta predana drug drugemu in svojim močnim moralnim normam.

STRELEC IN OVEN

Prežeta od ognja širita strast in jo drug drugemu v obilju podarjata. Energija med njima je neverjetna, a dobra, tako da imata po navadi ogromno prijateljev, ki si želijo biti v njuni družbi.

KOZOROG IN BIK

Tako močno, kot se privlačita ta dva, se nobeni drugi znamenji. Drug drugega občudujeta in spoštujeta, lahko bi ju poimenovali celo sorodni duši. O lepoti svoje ljubezni rada v dvoje tudi razpredata.

VODNAR IN RIBI

Med njima obstaja že kar strašljiva psihološka povezava, ki iz leta v leto njune zveze postaja še močnejša. Zmožna sta se sporazumevati celo telepatsko, tako da njun odnos meji že na mistiko.

RIBI IN ŠKORPIJON

Njuna skupna lastnost je intuicija. Močno sta povezana intelektualno, na vse kriplje se tudi trudita, da bi drug drugemu pogledala čim globlje v dušo, jo spoznala in ji v vseh pogledih skušala ustreči.