NEKOČ IN DANES

Melania je lepša kot kdajkoli prej

Nejc Simšič
17. 9. 2017, 08.00
Deli članek:

Od manekenke do prve dame Združenih držav Amerike ... Strokovnjaki se strinjajo, da je Melania lepša kot v preteklosti, in o tem pričajo tudi njene fotografije.

Profimedia
Melania Trump: od najstnice, ki se je podala v manekenske posle. do prve dame Združenih držav Amerike.

Najvplivnejša Slovenka na svetu, prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump, ki se je kot gospodična Knavs v modni svet podala s 16 leti, ko je pozirala legendi slovenske fotografije Stanetu Jerku, je vrh modne smetane okusila kaj kmalu. Z 18 leti je odšla v Milano, od tam v Pariz in nato v New York, kjer je na eni izmed modnih zabav srečala Donalda Trumpa.

Tina Kosec / M24.si
Melania na prvem fotografiranju, v lastnih oblačilih.

Sprememba
NAJLEPŠA PRVA DAMA
Modni strokovnjaki se strinjajo, da je Melania verjetno najlepša prva dama doslej. Ima modni stil, ima lepoto in ima vpliv. Popolna kombinacija.

Melania je bila od nekdaj lepotica; nekoč sicer ni imela tako strogih potez kot danes, njen pogled pa je bil bolj topel, pravijo poznavalci. Sevničanka je v svoji karieri krasila naslovnice največjih modnih časopisov, pa ni veljala za damo z izbranim modnim slogom. A danes velja za modno ikono, saj vse, kar obleče, postane najbolj zaželeni kos garderobe številnih žensk sveta.

Znani lepotni kirurg je javno povedal, da je Melania iz leta v leto lepša, naj bo to s pomočjo lepotnih popravkov ali ne. Dejstvo je, da je na današnjih fotografijah videti veliko bolj ženstvena kot na tistih iz preteklosti. A vse to je odvisno tudi od obdobja, v katerem so fotografije nastale, saj lahko denimo že pričeska iz nekdanjih časov pusti pečat, ki danes morda velja za hecnega.