Nasvet

Znebite se oblačil z negativno energijo

snč
10. 9. 2017, 18.00
Posodobljeno: 10. 9. 2017, 21.58
Deli članek:

Preproste zakonitosti o pretoku energij je dobro poznati. Strokovnjaki za feng šuj so jih tokrat vzeli pod drobnogled v garderobnih omarah.

STA
Oblek z negativno energijo se znebite.

Igre energij resnično ne smemo pustiti vnemar. Trud, da se dobro pretakajo oziroma da je dotok pozitivne energije čim obilnejši in prav tako odtok negativne, se nam bo vselej obrestoval.

Kaj torej storiti z oblačili, ki so del našega vsakdana od jutra do večera in čez noč? Ali če vprašamo drugače: kaj takoj vreči proč, komu podariti ali uporabiti na drug način, da se bomo dobro počutili?

Stara pižama

Ponošena pižama v vaši omari in na vas nima kaj iskati. V pižami preživite veliko časa, zato si kupite novo, kvalitetno in tako, ki vam bo všeč tudi na pogled.

Večkrat rabljena svečana obleka

Če se imenitno obleko nosili na več porokah ali drugih slovesnostih, jo vsekakor zamenjajte in osvežite svojo energijo.

 Oblačila nekdanjega partnerja

V tem primeru ne gre le za to, da oblačila nekdanjega partnerja zasedajo prostor v vaši omari, saj se boste ob tem, ko se jih boste znebili, odvrgli čustveno breme preteklosti, ki ga nosijo s seboj.

Brezplačne majice

Majice z različnimi reklamnimi sporočili, ki ste jih dobili, pa jih ne boste nikoli oblekli – ker vam niso prav ali pa vam napis ne ugaja, naj se kar takoj spremenijo v krpe za brisanje prahu ali pomivanje tal.

Neudobna oblačila

Oblačila, ki jih leta in leta hranite, pa jih skoraj nikoli ne oblečete, v vaši omari nimajo kaj iskati. Omislite si nova udobna oblačila, v katerih se dobro počutite.

Oblačila iz prejšnjih življenj

Nekaterih kosov oblačil iz srednješolskih ali študijskih dni sploh ne hranimo zato, da bi jih nosili, temveč zgolj zaradi lepih spominov na preteklost. Znebite se jih in stopite v sedanjost.

Neparni kosi

Za nogavice in rokavice, ki nimajo svojega para, v vaši omari ni prostora. Prav tako jih je nesmiselno hraniti za primer, da boste našli par, saj ne gre za drage kose oblačil, tako da si z lahkoto omislite nove.