Zanimivosti

Z logiko pridemo marsikam, z domišljijo kamorkoli

Oglasno sporočilo
13. 9. 2017, 09.18
Deli članek:

Bogata domišljija je zakladnica možnosti in naši nadebudni juniorji to dobro vedo, saj so mojstri ustvarjanja celotnih svetov, zgodb in neverjetnih dogodivščin v svoji domišljiji.

Tako je razmišljal eden največjih umov človeštva, Albert Einstein, za katerega je znano, da je znal uživati tudi v malih radostih življenja. In prav je tako. Z veliko mero domišljije je nastal povsem nov okus Argeta Junior KremTuna. Tuni, ki je morskim radovednežem vedno slastna, smo dodali mlečni namaz in tako pripravili edinstveno kombinacijo, za katero verjamemo, da bo navdušila vas in vaše najdražje.

Argeta Junior KremTuna je kremasta, morska poslastica z mlečnim namazom. Brez ojačevalcev okusa, brez konzervansov, brez barvil in brez glutena.

Izbirate lahko tudi med slastnimi okusi Original, Ketchup, SuperTuna in novo KremTuno. In vse so najboljše z domišljijo, ki jo lahko pri otrocih spodbujate tudi med pripravo zajtrka. Priskrbite jim le kruhke, ki jih namažejo z Argeta Junior in obložijo z različno zelenjavo. Z zelenjavo na kruhku lahko oblikujejo oči, usta, nos, lase in še bi lahko naštevali.

Argeta Junior je najboljša z domišljijo. In kako jo imate vi najraje?

Privoščite sebi in svojim otrokom najboljše, obiščite www.argeta.com/sl/junior!