Zanimivosti

Dobrodošli v prenovljeni Lesnini, dobrodošli doma!

Oglasno sporočilo
5. 9. 2017, 09.20
Posodobljeno: 5. 9. 2017, 09.25
Deli članek:

30. avgusta je svoja vrata odprla prenovljena Lesnina Ljubljana Brdo, ki je ob otvoritvi tega najsodobnejšega centra pripravila veliko štiridnevno zabavo z Modrijani in Čuki, animacije in darila za otroke, več kot 1000 otvoritvenih popustov in veliko nagradno igro, v kateri lahko osvojite Renault Megane ali križarjenje za vso družino

Radio Aktual
Nagrajenec Uroš Martič je bon v vredosti 1000 eur prejel iz rok direktorja Lesnine - Ljubljana Brdo, g. Romana Bizjaka

Ob tem velikem dogodku pa sta Radio Aktual in Lesnina z roko v roki poskrbela, da smo razveselili še nekoga. Mlad par iz okolice Boštanja, ki si je v sklopu nagradne igre na Aktualu, s poslano fotografijo prislužil BON v vrednosti 1000 eur. Fotografirala sta se pred 38 let staro kuhinjo in bila izžrebana. Imela sta natanko tri ure časa, da se iz Boštanja pripeljeta v Ljubljano, kjer sta ju pred široko odprtimi vrati prenovljene Lesnine pričakala Aktualova voditeljica Tanja Seme ter maskota Aktualko. Bon v vrednosti 1000 eur, ki ga bosta lahko zapravila v Lesnini, pa jima je izročil direktor Lesnine - Ljubljana Brdo, gospod Roman Bizjak.

Mlad par je pričakala Aktualova voditeljica Tanja Seme ter maskota Aktualko.

Seveda pa lahko na zelo preglednih prodajno-razstavnih površinah, zasnovanih po najsodobnejših oblikovalskih trendih, tudi kupci izbirate med izjemno široko ponudbo kakovostnih izdelkov priznanih pa tudi lastnih blagovnih znamk različnih cenovnih razredov. Na voljo je najširša izbira kuhinj, bogat program za otroke do treh let, pestra paleta spalnega in bivalnega pohištva, kakovosten izbor vrtnega in pisarniškega pohištva ter opreme za kopalnice in širok asortiman svetil in dekorativnega programa – od celovite ponudbe hišnega tekstila, preprog, posod in jedilnega pribora, pa do najmanjših podrobnosti, ki bodo v vsakem prostoru in ob vsaki priložnosti pričarale toplino in domačnost. Po vzoru vodilnih pohištvenih centrov v tujini bo Lesninin center ponujal tudi kulinarično ponudbo. Ta bo razveselila še tako zahtevne gurmane, najmlajšim pa bo zagotovo zelo všeč tudi igralni kotiček. Pridite, ne bo vam žal. Naj bo tudi vaš naslednji nakup pohištva brezskrben z Lesnino, ki je znamka, vredna zaupanja. In ne skrbite – parkirnih mest bo dovolj za vse – dodali so jih namreč še 200.

Radio Aktual
Ob odprtju so pripravili štiridnevno zabavo nakupov z bogatim programom.