Zavladala je ljubezen

Preberite, kaj prinaša venera

S.N.Č.
4. 9. 2017, 08.00
Deli članek:

Planetarne energije so v času, ko je Venera v levu, izjemno močne. Budijo pa nam občutja romantike in ljubezni, a hkrati tudi burne strasti.

Profimedia
Venera v levu nas obdari z občutkom veličine in prav posebnega življenjskega poslanstva.

Znamenju, v katerem je v našem horoskopu Venera, pravimo tudi ljubezensko znamenje.

Planetu Venera s svojimi vplivi tako večina ljudi priznava najpomembnejšo vlogo, saj je prav ljubezen pogosto glavni krojač naših življenj.

Premik Venere v leva najmočneje občutijo tisti, ki so rojeni v astrološkem znamenju leva, ovna ali strelca ali pa imajo v teh znamenjih svoj podznak.

Venere se že stoletja drži tudi ime kraljica drame, saj s seboj prinaša reflektorje, sijaj, aplavze … Našo bit prežame s stremljenjem za zabavo, pozornostjo, edinstvenostjo, oboževanjem, v prvi vrsti pa za ljubeznijo. A Venera ne hlepi po kakršnikoli ljubezni, temveč po taki, ki jo vsi opazijo in s katero ponosno paradira vsem na očeh. 

DOBRODOŠEL USPEH

Potem ko je Venera izstopila iz znamenja raka, je za seboj zapustila občutljivost v vseh njenih oblikah, njeno srce je v levu postalo hrabro. Ljubezenska občutja so na vrhuncu, zahteva po tem, da ji je jasno in čim pogosteje priznano, da je kraljica src in ljubljena, pa brezpogojna. V prostor vstopa, kot da vsi čakajo le njo, v ljubezni velikodušno daje vse … a enako dobroto in dobrovoljnost pričakuje v zameno.

Venera v levu nosi v sebi posebno moč, ki bi jo lahko poimenovali aroganca ali popolna neprilagodljivost, a ona je sveto prepričana, da je hrabrim, kot je ona, prav vse na tem svetu dovoljeno, in se v svojih stališčih in ravnanju kljub kritikam ne premakne niti za ped. Prav slednje razmišljanje pa je v teh dneh za vse nas še kako dobrodošlo, saj nas navdaja s samozavestjo in prepričanjem, da je vse mogoče in da smo rojeni za to, da uspemo. Venera v svojem zmagovalnem stilu tudi rada plača zapitek cele družbe, pa četudi bo za to porabila zadnji novčič.

Zmage so v tem obdobju bliže finalu kot sicer, celo bežne avanture se pod vplivom Venere rade spreobrnejo v dolgotrajno romanco. Prišel je torej najboljši čas, kar jih obstaja, da odpremo svoja srca in dvorimo, izkazujemo ljubezen in predanost na vsakem koraku. Morda tudi obdarimo tiste, ki jih ljubimo. 

Profimedia
V teh dneh je Venera še posebej močna, saj je do 5. septembra v znamenju leva skupaj z Marsom, s katerim nam v paru prinašata obilje pozitivne energije, zabave, dominacije in teatralnosti.

ČAS ZA VSE LEPO

V času Venere v levu je najpomembnejše pravilo, da nismo sami doma, da bi se med štirimi stenami smilili sami sebi. Le v dobri družbi nam bodo nasmeh, srce in duša zasijali.

Na vrsto prihajajo vsa tista mesta, kjer kraljuje lepota: gledališča, galerije, koncertne dvorane, glamurozne restavracije, ženske in moški v njih pa so v obdobju estetike, podrejene Veneri, urejeni do potankosti. V obdobju razkošja za skromnost ni prostora, kar se bo poznalo tudi pri nakupih – a opozorilo: najsi vam Venera še tako prepričljivo kriči na uho, da ste najboljši in najlepši ter da si zaslužite več, kot vam ta svet sploh lahko ponudi, skušajte malček utišati njen glas in vseeno realno pomislite na debelino svoje denarnice.

Vsekakor pa izkoristite obdobje, ko se vsi ljudje bolj kot sicer ukvarjamo s samimi seboj in s tem, kaj dobrega lahko pokažemo svetu okoli sebe in kaj dobrega lahko naredimo za druge ljudi.