Zanimivosti

Šokantno: Vsaka 2. Slovenka trpi zaradi krčnih žil. Ukrepajte danes!

Oglasno sporočilo
4. 9. 2017, 09.09
Posodobljeno: 4. 9. 2017, 09.51
Deli članek:

Imate težave s krčnimi žilami? Vas je sram ob pogledu na vaše noge?Niste edini! Ste vedeli, da ta boleča težava povzroča nevšečnosti skoraj vsaki drugi Slovenki (pa tudi moški niso izključeni)?

Ste poskusili že vse, pa nič ne deluje tako, kot bi moralo? So vam svetovali pregled, ki ga morate mastno plačati, poleg tega pa so še čakalne dobe neskončno dolge, vi pa ne morete niti stati več, ne da bi pri tem imeli 100 kg težke noge z grdimi vijoličnimi podplutbami

Težke noge z grdimi vijoličnimi podplutbami.

Operacija krčnih žil je lahko izredno boleč postopek – prav nič prijetno ni, ko vam kirurg išče vene globoko v stegnih! Kljub razširjenosti obolenja in nevarnostim, ki jih odebeljene in boleče žile predstavljajo, pa stroškov posegov še vedno ne krije zdravstveno zavarovanje.

Kaj se dogaja v venah, da pride do neznosnih bolečin in oteklin v nogah?

Krčne žile so posledica razširjenih ven. Vene so tiste žile, ki dovajajo kri do srca, in največji krivec, da so vaše noge zgrbančene in polne podplutb. V venah, ki dovajajo kri srcu, so zaklopke, ki preprečujejo, da bi kri stekla nazaj proti stopalu – te zaklopke izgubijo prožnost, se omehčajo in ne morejo več opravljati svoje naloge, zato se kri v velikih količinah nabira v nogah.

Zaklopke ne delujejo pravilno.

Prav ta povečana količina krvi, ki ne odteka nikamor, povzroči modre in vijolične zatekline, ki ob hujših stanjih čisto izkrivijo kožo na nogah. Ukrepati je treba nemudoma, ko se pojavijo prvi znaki vidnih žil, saj so posledice lahko izjemno nevarne.

Ne gre samo za izgled: krčne žile so NEVARNO obolenje

Ogromno žensk se srečuje z enakimi problemi:
• bolečine v nogah (predvsem ponoči in med sedenjem),
• zelo vidne odebeljene žile, ki so vijolične ali modre barve,
• otekli gležnji in srbečica,
• krči v spodnjem delu nog,
• pekoč občutek okoli odebeljenih žil,
• težke noge po dolgotrajnem stanju ali sedenju itd.

POZOR: Največja težava pri krčnih žilah je to, da se stanje lahko samo še SLABŠA – bolečine, krči in otekline ne izginejo, ko se enkrat pojavijo, poleg tega pa ogrožajo zdravje celotnega srčno-žilnega sistema.

Ker je tako stanje lahko izredno nevarno, saj privede celo do nenadnega krvavenja, razjed in do venske tromboze, vam bodo zagotovo svetovali laserski tretma ali operacijo razširjenih žil. Te operacije so zelo dragi invazivni posegi, ki zahtevajo anestezijo, pustijo pa še trajne posledice na živcih, podplutbe in nastanek bolezni globokih žil, zato se zdravljenje sploh ne konča. Vaša alternativa je, da sežete po 100% naravnih rešitvah za odpravljanje krčnih žil.

Zakaj pride do zgrbančenih nog, bolečin ter srbečice in kako to preprečiti?

Vidne odebeljene žile.

ALI STE VEDELI? Vene se v nogah in v stopalih širijo – to se lahko zgodi že v zgodnjih letih, kar več kot 50% žensk pa se s hudimi posledicami razširjenih ven srečuje po 60. letu starosti.

Vene se vztrajno širijo in povzročajo neestetski videz predvsem zaradi:
• povišanega tlaka v spodnjih okončinah,
• dedne nagnjenosti,
• poškodb žil ali nog,
• hormonskih neravnovesij,
• prevelike telesne teže,
• nosečnosti,
• predolgega stanja na nogah ali predolgega sedenja,
• kajenja itd.

Krčne žile so torej v veliki meri posledica dednosti, načina življenja in splošnega zdravja. Veliko lahko naredimo že s tem, da shujšamo, da zmanjšamo število ur, ko nepretrgoma sedimo ali stojimo, se več gibamo … A žal te rešitve ne pomagajo, ko se krčne žile že pojavijotakrat tudi že ogrožajo zdravje celotnega telesa.

Znanost potrjuje: ZDAJ lahko krčne žile odpravite na 100% naraven način z revolucionarno formulo, ki vsebuje 5 naravnih sestavin (TESTIRANO!)

Če se začnejo kazati kakršni koli simptomi razširjenih ven, tudi v milejši obliki – ne čakajte! Bolečino, srbečico in odebeljene žile lahko odpravite že v zgodnji fazi.
Končno je tudi v Sloveniji na voljo Vein Stopperrevolucionarna rešitev v boju proti krčnim žilam z večnivojskim delovanjem.

Vein Stopper vsebuje preizkušeno kombinacijo naravnih učinkovin, ki na revolucionaren način rešuje težave s krčnimi žilami - neboleče in učinkovito:
- drastično zmanjša otečene in odebeljene žile,
- hitro lajša bolečine, srbečico in krče v nogah,
- okrepi in pomaga k zdravju žilnih sten,
- obnavlja poškodovano in zgrbančeno kožo,
- povrne vitalnost težkim in utrujenim nogam,
- vrača naravno prožnost in elastičnost kože,
- vzpostavi normalen krvni obtok, zaradi česar žile uplahnejo.

Zakaj je Vein Stopper tako učinkovit za reševanje težav s krčnimi žilami že po prvih nanosih?

Preizkušeno delovanje kreme Vein Stopper je popolnoma naravna alternativa dragim operacijam in invazivnim posegom. Vein Stopper deluje strateško s kombinacijo kar 5 izjemno močnih naravnih sestavin, ki že po prvih nanosih olajšajo bolečino in zgladijo razširjene in odebeljene vene:
- Aloe Vera: odlična naravna zdravilna rastlina z dokazanim učinkom pri kožnih boleznih, razširjenih žilah, opeklinah, celjenju ran itd. Spodbuja tvorbo kolagena in ima izjemno pomembno vlogo pri zmanjšanju odebeljenih žil.
- Šipkovo olje: je vrhunska izbira za lajšanje bolečin, pomiri mišice pri utrujenih in težkih nogah, neguje kožo in gladi brazgotine.
- Bodeča lobodika: ima izjemno protivnetno delovanje, zmanjšuje krčne žile in hemoroide. Okrepi žilne stene, izboljša mikrocirkulacijo in preprečuje, da bi tekočina uhajala skozi kapilare. Pomaga pri utrujenosti in oteklinah nog.
- Arganovo olje: prava zakladnica hranljivih snovi za kožo, zato se uporablja za zdravljenje številnih stanj: aken, ekcemov, luskavice in celo zastrupitev kože. Upočasni staranje in pomirja razdraženo kožo.
- Zlata rozga: zaradi svojih lipofilnih flavonoidov je zlata rozga izjemno učinkovita pri zdravljenju revmatizma in artritisa, uporablja pa se tudi za zmanjšanje bolečin in oteklin.

Dokazano delovanje formule s 5 učinkovitimi sestavinami v boju proti krčnim žilam ne bo le razbremenilo vaših nog – prihranili boste kup denarja, ki bi ga sicer morali zapraviti za drage in hudo boleče operacije krčnih žil.

Preverjena formula bo vaše noge zgladila ter vas rešila bolečin.


Odločite se za naravno, učinkovito in preverjeno formulo, ki bo vaše noge zgladila ter vas rešila bolečih muk in krčev.

Zbrišite krčne žile in se rešite bolečin v nogah! Izkoristite akcijo za bralce tega članka – SAMO DANES kar 50 % popusta

Zakaj bi trpeli hude bolečine in plačevali drage operacije, ko pa lahko že danes tudi vi krčne žile odpravite na 100% naraven način?

Zgrabite enkratno priložnost – AKCIJA JE OMEJENA: samo za bralce tega članka smo rezervirali kar 50 % popusta na revolucionarno kremo Vein Stopper! Prihranite kar polovico vrednosti izjemne kreme in jo namesto za 79,94 € dobite samo za 39,97 € TUKAJ.

OPOZORILO: Zaradi povečane prodaje so dnevna naročila omejena.