Zanimivosti

Natalija Verboten dokazuje, da so štirideseta nova dvajseta!

Oglasno sporočilo
1. 9. 2017, 09.30
Posodobljeno: 1. 9. 2017, 10.26
Deli članek:

Za simpatično pevko, ki je konec minulega leta upihnila že 40. svečko, bi lahko rekli, da je vsako leto videti bolje.

Natalija Verboten je ena redkih, ki ji je kljub vsem preprekam v Sloveniji uspelo ustvariti pevsko kariero, nabrati ogromen krog oboževalcev in ustvariti videz prave dive.

In kako je mogoče, da je skoraj pri štiridesetih videti kot dvajsetletnica?

Priljubljena pevka nam je zaupala, da je odkrila dnevno kremo proti gubicam, ki poskrbi, da je njena koža vedno videti sijoča in gladka: »Na obrazu imam izredno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema proti gubicam zadetek v polno! Že po 2 tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča.« 

Intenzivna pomlajevalna krema

100 % naravna krema s hialuronsko kislino, ki mimogrede tudi NI testirana na živalih, že po nekaj tednih redne uporabe vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube ter zgladi tanke linije. Dosežete lahko tudi do 80% mlajši videz kože, krema pa prav tako spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Lux-Factor
Krema Lux-Factor 4D Hyaluron je navdušila tudi Natalijo Verboten!

Hialuron evropskega porekla

Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, niti ni testiran, da lahko zagotovi optimalne rezultate. K sreči se 4D Hyaluron krema proti gubam od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno 100 % naravni hialuron evropskega porekla ki je edinstvene kakovosti. Gre za dragoceno učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože. Hialuron evropskega porekla brez škodljivih stranskih učinkov na dolgi rok zagotavlja videz gladke in mladostne kože ter izboljšuje samo strukturo kože.

Pred in po 2 tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron.

Priporočajo jo tudi strokovnjaki

Naravna dnevna krema Lux-Factor 4D Hyaluron je klinično testirana, priporočajo jo strokovnjaki, med njimi tudi magistra farmacije Nina Šurbek Fošnarič: "Strokovnjaki in farmacevti smo resno pristopili k analizi sestavin v kremah ter sami testirali delovanje in učinek, da bi ugotovili, katera krema proti gubicam zares deluje in vsebuje naravne sestavine za varno uporabo brez škodljivih stranskih učinkov. Kot magistra farmacije priporočam izredno učinkovito kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s 100 % naravno hialuronsko kislino. Naravna patentirana 4D formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti. Zaradi slednjega so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus kože, koža pa lepo zglajena. Lux-Factorjeva krema 4D Hyaluron je klinično testirana in ima ustrezne certifkate ter ne povzroča neželenih stranskih učinkov. Tudi sama za nego obraza uporabljam izključno Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron in jo toplo priporočam vsem, ki si želite zdrav in mladosten videz kože!"

Bi želeli tudi vi preizkusiti kremo, na katero prisega Natalija Verboten?

Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50 % popustom, samo na Lux-Factor.com ali preko brezplačne telefonske številke 01 777 41 07!