Pomoč od zgoraj

Izračunajte, kdo je vaš angel varuh

snč
27. 8. 2017, 18.41
Deli članek:

Verniki vseh svetovnih religij se obračajo na pomoč k svojemu angelu varuhu. A angelski zbor je zelo zelo številčen …

Profimedia
Osebo, ki je angelu zaupana, ta ščiti ne glede na njene napake in grehe.

Pomagajo nam sicer vsi angeli, a če svojo prošnjo naslovimo prav na svojega, pomoč lahko pride prej in v jasnejši obliki.

Izračunajte si torej, kdo je vaš angel varuh. Vsaka črka ima svojo številko … seštevek pa vam bo dal jasen naslov za priprošnje pravemu božjemu pomočniku.

A, I, J, = 1
B, K, R = 2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3
D, M, T, DŽ = 4
E, H, N, NJ, X = 5
U, V = 6
O, Z, Ž = 7
F, P = 8

Črkam v svojem imenu in priimku dodajte pripadajoče število. Seštejte, in če ste dobili dvomestno število, ga spet seštejte – dokler vaš rezultat ne bo enomestno število.

Potem pa si oglejte, kateri angel spada k vašemu številu. On je vaš varuh in vam prinaša sporočilo.

1 – Ariel

Pomaga vsem živim bitjem, vam pa je še posebej naklonjen. Najlaže vzpostavite stik z njim v naravi, stran od ljudi. Pogosto vam bo poslal sporočilo, da naredite vendar kaj za čistost in zaščito narave. Če ste do rastlin in živali skrbni, je srce vašega angela varuha polno radosti.

2 – Kamuel

Je angel notranjega miru, zato ste pod njegovim varstvom še posebej blagoslovljeni. Naj se vam ali v vaši bližini karkoli zgodi, vedno boste občutili, da ste božji otrok. Tudi v najtežjih situacijah vam po pokazal svetlo luč na koncu tunela, morda prek preprostih sporočil v sanjah.

3 – Gabriel

Izjemno močan angel, ki vam daje spodbudo in sposobnost, da sprejmete sebe in moč, ki se skriva v vas, ter vam pomaga, da sami krojite svojo usodo. Verjetno boste v življenju naredili veličastna dela in veliko dosegli, on pa vam bo pomagal, da boste ohranili ravnotežje.

4 – Haniel

Ta angel sprejemanja ima neverjetno moč za male čudežne dogodke, ki vam lepšajo življenje. Izbral vas je za svojega ljubljenca, ker v vas vidi sposobnost, da občutite vibracije vesolja. Ko z njim vzpostavite lep stik, to na vas vpliva tako, kot bi vzeli tableto, s katero duša poleti.

5 – Jofiel

Njegovo varstvo boste najbolje občutili, če se mu boste prepustili in dopustili, da čas teče v njegovem umirjenem ritmu. Naučil vas bo, da boste k vsem stvarem pristopali mirno in vedno videli tudi pozitivno pot naprej. Njegovo osnovno vodilo je: ne hitite, uživajte vsak trenutek podarjenega življenja.

6 – Metatron

Menda je nekoč živel na Zemlji in po smrti postal božji pomočnik. Prek njega boste zato lažje videli okoliščine in temne sile, ki vas bodo poskušale speljati s prave smeri. Pomaga vam pri organizaciji in tem, da posvetite življenje misiji, zaradi katere ste bili poslani na Zemljo.

7 – Mihael

Ima meč, s katerim seka temo. A ni strašen, kot se morda zdi, je predvsem svetloba, ki vam daje moč. Z njegovo pomočjo vam še tako zastrašujoča stvar v življenju ne bo vzela poguma. Ko iz sebe izženete vse strahove, je vaš stik z njim popoln in vaša vera v dobro neuničljiva.

8 – Rafael

Vaš angel je zdravitelj, ki vam pomaga, da tudi vi drugim namenjate dobroto, jim lajšate in lepšate življenje. Število 8 je namreč tisto, ki vas je blagoslovilo s sposobnostjo zdravljenja. Med drugim pa vam vaš angel sporoča, da ob skrbi za dobrobit drugih nikar ne zanemarjajte sebe.

9 – Uriel

Njegovo ime pomeni Božji navdih. Če torej razmišljate o čemerkoli, kar bi morali v svojem življenju izpeljati, se obrnite nanj, rešitev vam bo prinesel kot na dlani. Njegovo osnovno sporočilo se glasi: nikdar naj vas ne bo strah, najsi bo tema okrog vas še tako zastrašujoča, vedno vam bom pokazal pot do svetlobe.