Super triki

Odtočna cev kot prostor za hranjenje

Zoran Franc
25. 8. 2017, 21.22
Posodobljeno: 25. 8. 2017, 21.22
Deli članek:

Počasi, a neustavljivo se bližajo novo šolsko leto in novi delovni načrti. Dopusti se počasi končujejo, nekateri še vedno radi za vikend pobegnejo na morje, drugi pa se raje lotijo preurejanja doma.

Arhiv
Rezila britvice zaščitite s silikonskim gelom.

Ponujamo priročne nasvete, ki bodo koristili tako dopustnikom kot domačim mojstrom.

OSTRA BRITVICA

Je vaša stara britvica še vedno odlična za uporabo? Ne veste, kako bi jo pospravili v toaletno torbo, ne da bi tvegali, da bodo rezila postala topa? Ste izgubili pokrovček, s katerim bi zavarovali rezila? Preizkusite naslednji trik. Segrejte pištolo z vročim silikonom in ga nanesite na rezila. Počakajte, da se posuši, in britvico varno spravite v toaletno torbo. Rezila bodo zavarovana pred poškodbami, pa tudi umazanija se ne bo mogla nabrati med režami.

Čopiče za ličenje boste odlično očistili z mešanico kisa in blagega mila. Tako boste odstranili tudi zasušene sledi, ki se sprimejo na dlačice.

UMAZAN UMIVALNIK

Se vam je na dopustu pripetilo, da se vam je zaradi manjše neprevidnosti puder razlil po umivalniku? Na dopust vsekakor niste jemali čistil, da bi ga očistili. Ne dovolite si pokvariti dneva zaradi takšnega spodrsljaja. Zagotovo ste s seboj vzeli vlažilne in čistilne robčke za obraz. In če so dobri za čiščenje kože, zakaj jih ne bi preizkusili pri čiščenju umivalnika? Hitro in preprosto boste rešili težavo.

PRIROČNO DRŽALO

Vam v kopalnici manjka priročno držalo, kamor bi lahko spravili likalnik za lase, krtače, čopiče in druge lepotilne pripomočke? Uporabite odtočno cel z razdelkom. Pobarvajte ga v vašo najljubšo barvo in po želji še okrasite. V razdelka napnite par večjih bombažnih nogavic. Odtočna cev tako postane mesto, kamor boste lahko pospravili svoje pripomočke.