Energije delajo svoje

Vredno preizkusiti: s pravo denarnico si prikličete denar

tp
24. 8. 2017, 20.40
Deli članek:

Marsikateri moški ne nosi denarnice in marsikateri ima večne finančne težave. Celo milijonarji, ki ne nosijo denarnice, imajo nenačrtovane izdatke. A za to res ni potrebe.

Profimedia
Osnovno pravilo je, da si morate denarnico kupiti sami.

Četudi niste vajeni nositi denarnice, navsezadnje imajo torbice nešteto žepkov, v katere lahko zatlačite bankovce in kovance, ali pa za denar uporabite žep na oblačilu, vseeno resno razmislite o tem, da bi imeli svojo denarnico. Saj ni treba, da jo vedno nosite s seboj, uporabljate jo lahko tudi samo doma.

Pomembno je, da v njej hranite nekaj lepo spravljenega denarja, ki ga redno porabljate in ga dopolnjujete. Denarnico lahko hranite v spalnici ali v kakšnem predalu. Pomembno je, da jo imate, da je samo vaša in da jo pogosto odpirate.

Pomembno

Vaš odnos do lastnine sproža posebno energijo. Z denarnico, na katero ste ponosni, tako lahko pritegnete več obilja kot s takšno, ki ni po vašem okusu ali se je zardi izrabljenosti celo sramujete.

Barva denarnice

Za ženske je najbolj priporočljiva zlata ali rdeče-zlata denarnica (rdeča – ogenj, zlata – kovina). Ogenj topi kovino in jo spreminja v tekoče zlato.

Za moške pa je najboljša rjava denarnica z zlatim detajlom (rjava – zemlja, stabilnost, zlata – kovina). Zemlja ustvarja kovino, kar pomeni redne prihodke.

Kupite si jo sami

Pravilo je, da si denarnico vedno kupite sami, saj ne veste, kakšno usodo, karmo in energijo glede financ ima oseba, ki vam je kupila denarnico. Poleg tega ni vseeno, ali je poklonjena denarnica prazna. Vsem tem dilemam se boste izognili, če si boste denarnico kupili sami. 

Zlati pravili

Vaša denarnica naj bo urejena in nikoli prazna.

Če bankovci niso lepo zloženi, to pomeni, da nered in blokada v denarnici povzročata tudi blokado v energiji vaših financ ter doma. Nered v denarnici odraža vaš nespoštljiv odnos do denarja.

V denarnici nikakor ne smete nositi neplačanih niti plačanih računov oziroma položnic, saj to vedno privlači energijo plačevanja. Zaželeno je, da nosite razne papirčke in vizitke ločeno od denarnice. 

Imejte jo radi

Na svojo denarnico morate biti ponosni. Če je nimate radi, je ne morete »polniti«. Ko kupujete novo denarnico, kupite točno takšno, kakršno si najbolj želite, ne glede na to, koliko stane. Ni pomembno, ali je draga ali poceni, pomembno je, da jo izbere vaše srce.

Pomembna količina

Metafizična skrivnost je, da je v denarnici dobro imeti malce več denarja, kot se vam zdi potrebno, saj to spodbuja še večje finančne prilive.