10. FESTIVAL PANČ

Na grajskem dvorišču bo pokalo od smeha

nn
21. 8. 2017, 12.21
Posodobljeno: 21. 8. 2017, 12.21
Deli članek:

Jubilejna izdaja osrednjega festivala stand-upa prinaša 33 komikov, pet tematskih večerov in največji slovenski Comedy Roast Battle vseh časov

Tin Vodopivec in Andrej Težak Tešky, očeta festivala Panč, ki s soborci že desetletje skrbita za dobro razgibanost udov in trebušnih prepon ljubiteljev smeha, bosta tudi to poletje zabelila z velikim odmerkom stand-up komedije nad Ljubljano. Idilično grajsko dvorišče bo med 22. in 26. avgustom gostilo pet tematskih večerov, ki jih bo soustvarilo več kot trideset izbranih domačih, regionalnih in tujih komikov.

V torek bo Panč prvič gostil eno mlajših stand-up disciplin, Comedy Roast Battle oz. kratke spopade v 'prcanju' po turnirskem sistemu na izločanje. Sreda je rezervirana za Yugo Mix z izbranimi regionalnimi šaljivci, četrtkov British Comedy Night pa bodo stkali mednarodni gostje. Petkovih 10 komikov za 10 let Panča prinaša revijo pionirjev, ki so stkali premierni festival, sobota pa Slovenski večer komedije.

Več o festivalu izveste na http://www.festivalstandupkomedije.si/, dnevne in tedenske vstopnice prodaja Eventim, ob dežju pa se predstave selijo v Festivalno dvorano.