Huda nadloga

VIDEO: Tega nikar ne storite!

R.T.
18. 8. 2017, 10.39
Posodobljeno: 18. 8. 2017, 10.46
Deli članek:

Družba prijateljev se je strastno predajala radostim ribolova, medtem pa pozabila, da niso zaprli oken avtomobila. Ko so se vrnili, so imeli kaj videti …

Twitter
Notranjost avtomobila je koloniziralo na tisoče komarjev.

Lahkomiselni voznik se je v družbi prijateljev z avtomobilom pripeljal na izbrano lokacijo, kjer je parkiral blizu vode. Ko so odšli na ribolov, so pustili okna avtomobila odprta. Naj se malo zrači, so morda menili. A medtem so nadzor v avtomobilu prevzeli komarji.

Znano je, da komarje privlači ogljikov dioksid, ki ga izdihujemo ljudje. Tega je bilo v avtomobilu, s katerim se je skupaj s prijatelji pripeljal na kraj, kjer so se predali ribiškim radostim, v izobilju.

Na družabnem omrežju je zatem objavil video posnetek, ki zelo nazorno prikazuje, kako je na tisoče komarjev uspešno koloniziralo notranjost njegovega vozila.

Na posnetku lahko nazorno vidimo, v kakšnem številu so se zbrali v notranjosti avtomobila. Piki komarjev tudi niso povsem nedolžni, saj ti insekti pogosto prenašajo parazite, ki povzročajo tudi hujše bolezni, kot je denimo malarija.