Zanimivosti

Ta družina je odlična družba za dnevne dogodivščine

Š. K.
23. 8. 2017, 11.38
Posodobljeno: 23. 8. 2017, 11.38
Deli članek:

Imamo srečo, saj živimo v državi, ki glede vodnih virov spada med najbogatejše evropske države. Večinoma, kar v 97 odstotkih, pitno vodo dobimo iz podzemnih virov. Toda za vsakodnevne dogodivščine in aktivnosti na poti je priročna ustekleničena.

Katera je prava?

Izvirska voda Zala, prva v priročni kvadratni PET plastenki, vas bo navdušila pri vsakodnevnih dogodivščinah. Doma je v prestolnici in je super sopotnica vsem, ki iščejo čisto svoj urbani ritem. Velikokrat se odpravimo v mesto po navdih ali doživetje, sledimo obveznostim ali iščemo prijetne trenutke, spoznavamo nove ljudi ali iščemo prijeten kotiček s knjigo v žepu. Z Zalo v roki gre vse lažje, od zgodnjih zaspanih juter do poznih spontanih večerov. 

Vsa družina je zdaj ZALA

Uspešnice Za Harmony, Za Life in Za Šport so se pridružile družini Zala.

Zala z okusom po novem predstavlja nizkoenergijske pijače z okusom bele breskve, jabolka, limone z grenivko, uporabnikom pa je na voljo tudi nov okus - malina. Na aseptični liniji polnjeni Zala izdelki so brez konzervansov.

Tudi Nula je zdaj Zala, in sicer Zala z okusom brez sladkorja (in brez sladil). Sedaj so na voljo tudi priljubljeni okusi maline, grenivke, jabolka in breskve, ki vas bodo navdušili.